Бравос, карасавица!Добре че е от фейслифтовете!Бегай в дизеловия раздел да се запишеш в списъка с жтд-та
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова страст - отново съм с италиАнски автомобил
Collapse
X
-
Yavor написа:Всички ше додете при мене накрая, ама аз 2 години кат ви разправям, никой ме не чува...Сега, 115 коньовия жтд да знаете - кат се гали е икономичен, кат се гази - кожата ви съдира... Да ни ривете чи ни съм ва придупридилFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Humppa
Честито Да я слушаш!!!П.П. @ Yavor, фейслифта не е ли след 2003/4? с нова предна броня, нови заоблени фарове?
Коментар
-
Humppa написа:Честито Да я слушаш!!!П.П. @ Yavor, фейслифта не е ли след 2003/4? с нова предна броня, нови заоблени фарове?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Днес сменихме консумативите, г-н Италианец не си беше сменял скоро филтрите, тези на купето бяха ужасни и в понеделник постоянно ми се потеше предния прозорец, та между другото може ли да се пусне да духа на стъклото отпред без да пуска климатика, поне като гледам няма такъв вариант май?Дано случа на хубав уикенд да и направя едно освежаване на тапицерията и интериора...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар