Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова страст - отново съм с италиАнски автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бравос, карасавица!Добре че е от фейслифтовете!Бегай в дизеловия раздел да се запишеш в списъка с жтд-та
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Честито , много безаварийни и .... умната
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито и от мене.Дълги и безаварийни километри.Много е красива.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Брря бря бря.Много лачос изглежда.Честито Ваньо.Да и се возите дълго семейно.Няма място за сравнение с фокуса нали....?
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Честита нова придобивка! Пожелавам ти безаварийно шофиране и по-евтина нафта за да йу навъртиш хиляди км.
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Честито! Много е хубава! Само да ви радва и вози безаварийно!

Коментар

Yavor написа:
                Всички ше додете при мене накрая, ама аз 2 години кат ви разправям, никой ме не чува...Сега, 115 коньовия жтд да знаете - кат се гали е икономичен, кат се гази - кожата ви съдира... Да ни ривете чи ни съм ва придупридил
                Много вярно , и за двете А това за окачването си е доста тъжна истина Ванката не успя да ми се скрие бързо от погледа и днес случайно го засякох в КАТ :D На живо колата е по-хубава от снимките , личи си , че е пазена , а не като повечето уморени на пазара Вербуван е да посещава сбирките ни , дано търновските фиатаджии не ни линчуват
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Теодоре, аз тебе много отдавна съм те отсвирил

Коментар

coolboby написа:
                    Теодоре, аз тебе много отдавна съм те отсвирил
                    Но звъниш все за сбирка на Фассони , нали
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Честито Да я слушаш!!!П.П. @ Yavor, фейслифта не е ли след 2003/4? с нова предна броня, нови заоблени фарове?

Коментар

Humppa написа:
                        Честито Да я слушаш!!!П.П. @ Yavor, фейслифта не е ли след 2003/4? с нова предна броня, нови заоблени фарове?
                        ФЛ 1 около март-април 2002 - т.нар. Вътрешен - промяна по таблото - двузонов климатроник, нов волан, въвеждане на инфо дисплея и разни други шукаритетки. Друга голяма промяна е АСР-а който започва да се монтира - дотогава няма.Дизеловите матори се сдобиват с променлива геометрия на турбините и вдигат 5 коня ПОявява се JTS маторя сред бензинките - недолюбван от нащенци - грам не понася газ, да не говорим за метан ФЛ 2 началото на 2003 - промяна на предница ( броня, скудето, фарове ( най вече ), преден капак ), промяна на задница -малко в задната броня, дребни промени в интериора - малко пипват инфо дисплея - става малко по- малък и без подвижни въдуховоди около него.Дизеловите матори се сдобиват с още по 8/10 клапана по 25-30 магарета.За бензиновите - не знам, мисля че и там има промени.Мисля че и само след фейслифтовете започва монтажа на роботизираната кутия СЕЛЕСПИИД.Ето тука си пише, макар и на инглизки: http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Ro...s.29Моята е от ФЛ1. Исках фейслифт 2, ама трябваше за едни фарове разлика да дам 4000лв и реших че не си струва.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Днес сменихме консумативите, г-н Италианец не си беше сменял скоро филтрите, тези на купето бяха ужасни и в понеделник постоянно ми се потеше предния прозорец, та между другото може ли да се пусне да духа на стъклото отпред без да пуска климатика, поне като гледам няма такъв вариант май?Дано случа на хубав уикенд да и направя едно освежаване на тапицерията и интериора...
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ако не се лъжа имаше бутон "mono" от него?

Коментар

Значи като пусна да духа на предното стъкло от бутона светват, моно, клима, предно и задно стъкло, абе всичко, а и показанията на температурата отиват на HI и духва топло...
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Изключваш ли ги след като се включат Абе аз какво давам съвети, Явор е човека

Коментар

Working...
                                X