След кратко залитане в пропаста, реших да спазя максимата Life is too short to drive german cars и от днес съм горд и ухилен собственик на Алфа 156 SW.Страхотен автомобил, 1,9 jtd 115к.с. истински самолет само дето те държи здраво и приятно на земята Има някои дребни косури, които скоро ше оправя, като цяло е страхотна. Днес заради дъжда нямах време за снимки, но ще я покажа съвсем скоро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова страст - отново съм с италиАнски автомобил
Collapse
X
-
Ха честито и на двамца ви!Всички ше додете при мене накрая, ама аз 2 години кат ви разправям, никой ме не чува...Сега, 115 коньовия жтд да знаете - кат се гали е икономичен, кат се гази - кожата ви съдира... Да ни ривете чи ни съм ва придупридилAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Е, той и заради окачването модела е такъв...Работата е там - не е лошо окачването, а скапани частите , които купуваме!Наскоро сменените от мен задни напречни щанги (4бр) се оказват с яко омекнали тампони(8бр) за 1000км... и колата не държи реглажа като хората...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ето я машинката, вече регистрирана. Дисплея за инфото работи само като е студено, като се стопли явно се прекъсва лентовия кабел и не се четат надписите. Шофьорския сенник пада и трябва да си търся нов, ама бял кахър. Предстои обслужване + смяна на термостат. Много ме кара да си отпускам крака, много хубаво литва. Много кьопаво ми сложиха предния номер, трябва да го пооправя, че ще раваля аеродинамиката.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар