Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова страст - отново съм с италиАнски автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нова страст - отново съм с италиАнски автомобил

След кратко залитане в пропаста, реших да спазя максимата Life is too short to drive german cars и от днес съм горд и ухилен собственик на Алфа 156 SW.Страхотен автомобил, 1,9 jtd 115к.с. истински самолет само дето те държи здраво и приятно на земята Има някои дребни косури, които скоро ше оправя, като цяло е страхотна. Днес заради дъжда нямах време за снимки, но ще я покажа съвсем скоро.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Честито колега, със здраве да си караш .
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Честито и от мен,със здраве да си я караш,много безаварийни километри и само хубави моменти с нея.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Ами добре дошъл вкъщи Честито и със здраве да си я ползваш
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Честито!!! И правилния избор на гориво п.п. и аз като търсех комби ги бях харесал тези....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Нова страст - отново съм с италиянски автомобил

Честито , Ванка !Фокус - мокус - препаратос накрая
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Честитутка :DАз направих почти същия избор и съм безкрайно доволен (пу-пу, да не ми е уруки) :DРазкажи нещо повече - от къде я купи, защо се спря на нея, евентуално цената и т.н.

Коментар

Малееееееееее Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Супер! Честита да ви е!!!!!!
                Más vale tarde que nunca
                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

А честито и на двама ви.Уж либри търсихте пък на 156 кацнахте накрая.
                  Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Честито колега, с здраве да си я караш и много много безаварийни километри. Нищо че е дъждовно пак можеш да я снимаш, а за дребните недостатъци да не ти пука, то няма кола която да ги няма.
                    Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
                    ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Ха честито и на двамца ви!Всички ше додете при мене накрая, ама аз 2 години кат ви разправям, никой ме не чува...Сега, 115 коньовия жтд да знаете - кат се гали е икономичен, кат се гази - кожата ви съдира... Да ни ривете чи ни съм ва придупридил
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Мен дизела ми е ясен, ама пусто това окачване, ако беше малко по-елементарно и евтино, модела цена нямаше да има :D

Коментар

Е, той и заради окачването модела е такъв...Работата е там - не е лошо окачването, а скапани частите , които купуваме!Наскоро сменените от мен задни напречни щанги (4бр) се оказват с яко омекнали тампони(8бр) за 1000км... и колата не държи реглажа като хората...
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ето я машинката, вече регистрирана. Дисплея за инфото работи само като е студено, като се стопли явно се прекъсва лентовия кабел и не се четат надписите. Шофьорския сенник пада и трябва да си търся нов, ама бял кахър. Предстои обслужване + смяна на термостат. Много ме кара да си отпускам крака, много хубаво литва. Много кьопаво ми сложиха предния номер, трябва да го пооправя, че ще раваля аеродинамиката.
                            Прикачени файлове
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Пффф, мноо арна бре ’танасе :D . Кукла. Още веднъж, със здраве да си я карате.
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                              X