Всички ше додете при мене накрая, ама аз 2 години кат ви разправям, никой ме не чува...Сега, 115 коньовия жтд да знаете - кат се гали е икономичен, кат се гази - кожата ви съдира... Да ни ривете чи ни съм ва придупридил
Много вярно , и за двете А това за окачването си е доста тъжна истина Ванката не успя да ми се скрие бързо от погледа и днес случайно го засякох в КАТ :D На живо колата е по-хубава от снимките , личи си , че е пазена , а не като повечето уморени на пазара Вербуван е да посещава сбирките ни , дано търновските фиатаджии не ни линчуват
Честито Да я слушаш!!!П.П. @ Yavor, фейслифта не е ли след 2003/4? с нова предна броня, нови заоблени фарове?
ФЛ 1 около март-април 2002 - т.нар. Вътрешен - промяна по таблото - двузонов климатроник, нов волан, въвеждане на инфо дисплея и разни други шукаритетки. Друга голяма промяна е АСР-а който започва да се монтира - дотогава няма.Дизеловите матори се сдобиват с променлива геометрия на турбините и вдигат 5 коня ПОявява се JTS маторя сред бензинките - недолюбван от нащенци - грам не понася газ, да не говорим за метан ФЛ 2 началото на 2003 - промяна на предница ( броня, скудето, фарове ( най вече ), преден капак ), промяна на задница -малко в задната броня, дребни промени в интериора - малко пипват инфо дисплея - става малко по- малък и без подвижни въдуховоди около него.Дизеловите матори се сдобиват с още по 8/10 клапана по 25-30 магарета.За бензиновите - не знам, мисля че и там има промени.Мисля че и само след фейслифтовете започва монтажа на роботизираната кутия СЕЛЕСПИИД.Ето тука си пише, макар и на инглизки: http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Ro...s.29Моята е от ФЛ1. Исках фейслифт 2, ама трябваше за едни фарове разлика да дам 4000лв и реших че не си струва.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Днес сменихме консумативите, г-н Италианец не си беше сменял скоро филтрите, тези на купето бяха ужасни и в понеделник постоянно ми се потеше предния прозорец, та между другото може ли да се пусне да духа на стъклото отпред без да пуска климатика, поне като гледам няма такъв вариант май?Дано случа на хубав уикенд да и направя едно освежаване на тапицерията и интериора...
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Значи като пусна да духа на предното стъкло от бутона светват, моно, клима, предно и задно стъкло, абе всичко, а и показанията на температурата отиват на HI и духва топло...
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар