kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко е задължителната минимална скорост по автомагистрала?
Collapse
X
-
ogi28b написа:kiro_of_the_day написа:Честно казано, сега не знам как е - ЗДвП не съм го чел поне 10 години.Едно време беше записано, следното""Забранено е движението по автомагистрала на МПС/ППС, което конструктивно не е предвидено да развива най-малко 50 км/ч". Ако и сега формулировката е подобна-това е нещо съвсем различно от минимално разрешена скорост.Разликата е от земята до небето.
Коментар
-
ogi28b написа:kiro_of_the_day написа:Честно казано, сега не знам как е - ЗДвП не съм го чел поне 10 години.Едно време беше записано, следното""Забранено е движението по автомагистрала на МПС/ППС, което конструктивно не е предвидено да развива най-малко 50 км/ч". Ако и сега формулировката е подобна-това е нещо съвсем различно от минимално разрешена скорост.Разликата е от земята до небето.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Аз например най - редовно си карам по Тракията с 19 кмч......
Коментар
-
jorko написа:Чл. 22. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства.(2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради това причинява създаването на колона от пътни превозни средства, трябва да ги пропусне при първа възможност.(3) На водача на моторно превозно средство е забранено да се движи с ниска скорост без включени аварийни светлиниA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:jorko написа:Чл. 22. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства.(2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради това причинява създаването на колона от пътни превозни средства, трябва да ги пропусне при първа възможност.(3) На водача на моторно превозно средство е забранено да се движи с ниска скорост без включени аварийни светлини
Коментар
-
BO написа:jorko написа:Чл. 22. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства.(2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради това причинява създаването на колона от пътни превозни средства, трябва да ги пропусне при първа възможност.(3) На водача на моторно превозно средство е забранено да се движи с ниска скорост без включени аварийни светлиниAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:BO написа:jorko написа:Чл. 22. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства.(2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради това причинява създаването на колона от пътни превозни средства, трябва да ги пропусне при първа възможност.(3) На водача на моторно превозно средство е забранено да се движи с ниска скорост без включени аварийни светлини
Коментар
-
Immortal написа:Stefanaki написа:BO написа:jorko написа:Чл. 22. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства.(2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради това причинява създаването на колона от пътни превозни средства, трябва да ги пропусне при първа възможност.(3) На водача на моторно превозно средство е забранено да се движи с ниска скорост без включени аварийни светлиниA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Всъщност, говорихме си за минималната скорост...Според вас, ако няма такава скорост, защо по дяволите е забранено на трактори и комбайни да се движат по магистралата?ЗАЩО?!?!?Законодателят е направил пропуск в закона, да! Надявам се в най-скоро време да го поправят! Имам човек, който ще го подшушне директно на който трябва, пък ще видим какво ще стане. В Швейцария например минимално допустимата скорост по автомагистралите е 80 км/ч от 2006 година насам. ( http://www.4waerts.ch/index-aktuelles_recht.htm )В Италия глобата за движение по автомагистрала със скорост, по-ниска от 80 км/ч е 36 евро и 2 точки от талона (чл.372 и чл. 175 от Италианския правилник за движение по пътищата - http://www.unima.it/normativa/Regolamento%20CDS.pdf )
Коментар
-
Ами кажи да подшушне твоя човек да ни забранят на всички да караме по магистрала, за да можеш ти да караш.Преди се оплаквахте как на първокласния път ви пречат по-бавните. Айде, направиха ви магистрала. Пак ви пречи някой. Ми да ви направят десетлентова писта за излитане, дано тоя път никой не ви пречи.
Коментар
-
Immortal написа:Имам човек, който ще го подшушне директно на който трябва, пък ще видим какво ще стане.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар