emdless4 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата отсечка на магистрала "Тракия"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Re: Новата отсечка на магистрала "Тракия"
mnpenchev написа:Колеги имахте ли възможността да пробвате новоткритата отсечка от магистрала "Тракия" ?Аз минах от там посока Бс-Ся в четвъртък и обратното в неделя. На отиване бяхме 5 човека в колата с 50 кила багаж в багажното отделение и карах с 120-130 и колата се носеше като песен. На връщане обаче с 1 пасажер и без багаж имах много неприятно усещане. Волана се тресеше много на места колата буквално подскачаше при скорост между 90 и 110 км/ч повече не посмях да вдигна. Няма как да е нещо от колата защото през останалият път не се усещаха такива вибрации във волана. Дори на отсечката Карнобат-Бургас си държах волана с два пръста и само коригирах положението леко в завоите. Нямам идея как премиерът ни е харесал отсечката, явно е долетял с хеликоптер, на мен ми се стори отвратителна.
Коментар
-
Immortal написа:Не ми се влиза в спорове. Бях с още 2 колеги от форума - те видяха колко са опасни такива ситуации и могат да го потвърдят. За протокола - аз карах със 120, 20 км под максимално разрешената скорост. Като превозваш товар - ще си караш по хубавия стар път, или ще бъдеш ескортиран от автомобили със сигнални светлини. С гума патерица по закон не можеш да се движиш по магистралата. Забранено е на автомобили, които не могат да развиват скорост по-голяма от 60 км/ч да се движат по автомагистрали. На гумите тип патерица пише "макс.скорост 60 км/ч", т.е. с такава нямаш право да се движиш по АМ. Викаш си пътна помощ и те отнасят до най-близката гумаджийница.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Не се притеснявайте, скоро като стане платена магистралата и голяма част от бавнодвижещите се няма да минават по нея. Иначе колегата както се е движел с 120, а колежката с 70 разликата прави 50км/ч. Е извинявай ама на магистралата имаш идеална видимост и не мога да разбера как може да се натресеш в някой който се движи с 50км/ч по ниска скорост. Единствения вариант е ако колежката започне да изпреварва, но пък реално едва ли някой се движи с по-малко от 70.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Tihomir78 написа:Не се притеснявайте, скоро като стане платена магистралата и голяма част от бавнодвижещите се няма да минават по нея. Иначе колегата както се е движел с 120, а колежката с 70 разликата прави 50км/ч. Е извинявай ама на магистралата имаш идеална видимост и не мога да разбера как може да се натресеш в някой който се движи с 50км/ч по ниска скорост. Единствения вариант е ако колежката започне да изпреварва, но пък реално едва ли някой се движи с по-малко от 70.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
mnpenchev - Най-лесното - отиваш с твоята и с още една кола на хубав равен участък, развивате скорост, при която си наблюдавал явлението и ще разбереш. На Калин преди 2 години Мултиплата влизаше в резонанс точно при 130 км/ч по GPS. Беше му като ограничител, започваше силно да се тресе цялото купе.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Tihomir78 написа:Не се притеснявайте, скоро като стане платена магистралата и голяма част от бавнодвижещите се няма да минават по нея. Иначе колегата както се е движел с 120, а колежката с 70 разликата прави 50км/ч. Е извинявай ама на магистралата имаш идеална видимост и не мога да разбера как може да се натресеш в някой който се движи с 50км/ч по ниска скорост. Единствения вариант е ако колежката започне да изпреварва, но пък реално едва ли някой се движи с по-малко от 70.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
Коментар
-
Immortal написа:...За протокола - аз карах със 120, 20 км под максимално разрешената скорост...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
В тоя форум има 99% от потребителите са ангели. Или просто се представят за таквиз. Пия за останалия 1 %.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
+ 1 На мен ми е интересно тези, които искат да карат с 50, 60, 70 или не знам си колко, какво изобщо ще правят на магистралата. Айде тези, които са били в чужбина, дори Сърбия да кажат дали движението позволява да се движиш толкова бавно... Буквално ще те избутат... А кемперите, бусовете и от този тип, моите уважения, но аз кемпер/бус в чужбина, под 100-120 да се движи не съм виждал по магистрала. По-бавните си движат по алтернативните пътища.
Коментар
-
vital написа:+ 1 На мен ми е интересно тези, които искат да карат с 50, 60, 70 или не знам си колко, какво изобщо ще правят на магистралата. Айде тези, които са били в чужбина, дори Сърбия да кажат дали движението позволява да се движиш толкова бавно... Буквално ще те избутат... А кемперите, бусовете и от този тип, моите уважения, но аз кемпер/бус в чужбина, под 100-120 да се движи не съм виждал по магистрала. По-бавните си движат по алтернативните пътища.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:Immortal написа:...За протокола - аз карах със 120, 20 км под максимално разрешената скорост...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар