Алкантарата се захабява от начина на ползване. Зависи от човека как влиза, как кара колата и т.н. Като плат е една и съща във всички автомобили, които я използват.Климатика на Мареа при 35 градуса външна температура на 3-тата минута духа с 6 градуса. Ако не ти харесва това, не знам какво очакваш.А и наистина пазара на автомобили е малко относително понятие. И аз търся автомобил в момента, навъртял съм над 1000 километра тази седмица, по разходки и все едни гробници, нищо общо със снимките.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед на Либра в София
Collapse
X
-
Kuku написа:ВО, ти продължаваш ли да търсиш Либра или по принцип се оглеждаш за нещо интересно?Щото то и аз не търсех 156, ама като я видях в автокъщата....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Kuku написа:ВО, ти продължаваш ли да търсиш Либра или по принцип се оглеждаш за нещо интересно?Щото то и аз не търсех 156, ама като я видях в автокъщата....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Има си специален начин на поддръжка, не се пере като плат или чисти като кожа, а трябва хубави препарати и смо повърхностно чистене, ама това с корите в тази Либра, явно са били мръсни и са почистени и затова изглеждат толкова избелели и олющени. Както и да е следващият автомобил е капариран, но утре ще се похваля като го пракирам пред къщи--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:BO написа:Kuku написа:ВО, ти продължаваш ли да търсиш Либра или по принцип се оглеждаш за нещо интересно?Щото то и аз не търсех 156, ама като я видях в автокъщата....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Бо, тая либра таман за Тъста ми Ако тъщата се смили над него - може да му я докарам на 2.09, че жената и без това ми купила билет за влакаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
BO написа:kiro_of_the_day написа:BO написа:Kuku написа:ВО, ти продължаваш ли да търсиш Либра или по принцип се оглеждаш за нещо интересно?Щото то и аз не търсех 156, ама като я видях в автокъщата....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
snake написа:nikolce написа:Докато я снимах вътре, момчето каза че точно днес планирали да и опряват таблото, там драскотините и избелялото. И наистина в момента в който казах довиждане, изкара я на заден, и я вкара в халето.Аз се чудя от какво толкова може да се изхаби материала по таблото? Хайде седалките ясно, ама пластмасата, не знам какво трябва да я правиш, да се изхаби така.
Коментар
-
Не знаех. Чувал съм го като термин от автоджамбазите това, че алкантарата е обърната еленова кожа и не съм се замислял изкуствена материя ли е или естествена. Но така или иначе фактите са, че много рядко е в добро състояние. Аз също съм виждал синя алкантара на либра в много прилично състояние. До нас има едно младо семейство с либра 2.4, която е очукана от градушка. Но пък вътре е изключително добре запазена. Може би точно това, че е удряна от градушка, е довело до продажбата й на действително малко километри (по километраж е около 120 000) и салонът е останал запазен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
pr_00f написа:п.с Все пак няма начин един десет годишен салон да изглежда като нов.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар