Моля, ако някой има възможност да погледне утре по хладното една Либра комби. Намира се в автокъща Факт, кв. Овча купел. Изглежда много красива, чиста и запазена отвътре, но на място как ще е не знам, алкантарата е капризна тапицерия и рядко срещам запазени. Цената е добра 3500лв. 1,9 ЖТД, странно, че още не е продадена вече 3-та седмица. Пише, че е 115к.с. което ме радва, но дали наистина е толкова. ЩЕ съм благодарен ако някой се отзове.Фаровете изглеждат много чисти, което ме навежда дали не са сменени с Депо и не е имала удар нещо отпред... link към обявата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед на Либра в София
Collapse
X
-
Аз мога да мина утре да я погледна, ама да предупредя че не съм специалист. Ако ми кажете къде точно, и какво да гледам, добре.Иначе ако ми позволят (а не виждам защо да не), ще я пална, ще чуя двигателя как работи, и такива работи.Иначе наистина изглежда добре. Чудя се дали да не ти я отмъкна , шегувам се.
Коментар
-
Е то и аз не съм специалист, да няма одрано вътр в салона, олющено, омазано, както и в двигатлния отсег. Да няма разлика в цветовете на детайлите, както и в марката и годината на производство на стъкла. фарове, стопове, където може да се видят разбира се.Един колега от Ланча форума забеляза разпукване на капака на пасажерския еърбег.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ето снимки на интериора:http://imageshack.us/photo/my-images...тиснете върху снимките, за по-голям размер. Просто се виждат повече детайли.Ето и клипче:http://www.youtube.com/watch?v=bqDG3...атления. От вън е хубава, има много дребни драскотини тук таме, ама нищо фрапиращо. Не забелязах различни цветове, фугите между панелите са нормални. Фаровете са си оригиналните според мен. Единият е пълен с мухи, и са леко пожълтели.Вътре не ми хареса. Таблото е доста захабено, всичко се вижда на снимките. Пасажерския еърбег наистина е напукан от едната страна.Двигателя работи добре, добре запали. Климатика нещо не изтудява хубаво. Като се пуска компресора двигателя леко вдигна обороти, не знам дали е нормално. Освен това първият път като се пусна компресора, дисплея (големият горе) премигна много гадно, може би е от липса на ток, не знам. Друго какво,... Към края на клипа махам капачката на маслото, съжалих за което, всичко направи в масло. Не можах и да си сложа хубаво ръката да осетя духа ли. Под капачката метала беше лъскав. Маслото бе черно, за смяна е. Турбото нормално се чува, поне според мен.Единствено забравих, да и натисна педала на съединителя, съжалявам за което.Ами, това е.
Коментар
-
Докато я снимах вътре, момчето каза че точно днес планирали да и опряват таблото, там драскотините и избелялото. И наистина в момента в който казах довиждане, изкара я на заден, и я вкара в халето.Аз се чудя от какво толкова може да се изхаби материала по таблото? Хайде седалките ясно, ама пластмасата, не знам какво трябва да я правиш, да се изхаби така.
Коментар
-
На мен това ми хареса http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...379&f1=details като цена и изпълнение...п.п. сега видях - няма й задната чистачка и е понатисната отпред под фара....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
nikolce написа:Докато я снимах вътре, момчето каза че точно днес планирали да и опряват таблото, там драскотините и избелялото. И наистина в момента в който казах довиждане, изкара я на заден, и я вкара в халето.Аз се чудя от какво толкова може да се изхаби материала по таблото? Хайде седалките ясно, ама пластмасата, не знам какво трябва да я правиш, да се изхаби така.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Същите тия поражения на тъмния салон (синя алкантара с черни кори) въобще няма да личат и да правят лошо впечатление. При светлите салони това определено е проблем. Само ми е чудно как се е появил тоя процеп на пътническия ербег?! На снимките от мобилето не се виждаше цялата основа, но на снимките от колегата се вижда, че е само от едната страна...Сомо да кажа на колегата van_dal да не се отказва от търсенето на Либра, понеже си заслужава като автомобил. Не се знае от къде ще излезе подходящата, но човек като си види колата и я познава още от пръв поглед, че е неговата. Успех!Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Тя и тази не е лоша. Аз бих я купил, ако търсех дизелова либра. Единственото, което изглежда притеснително, е това с климатика. Но ако климатикът на либра е като на мареа, е съвсем нормално за 10-ина минути да не се усети много-много, че охлажда.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар