Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откраднато Фиат Браво

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    По скоро да се предвижат до някъде и да я зарежат.
    Такава кола трудно се пали без ключ. Така че версията някой да се повози до някъде и да я зареже, не ми се вижда вероятна. По-скоро е набелязана заради нещо - джанти, музика и е вдигната с колесар, за да си свалят каквото им трябва на спокойствие. Мисля, че е излишно да питам дали е имала каско. П.П. Едно тъпо хрумване - провери ли на наказателен паркинг? Демек да ти я е отмъкнал паяк.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

колега сори ама ако е била доста лачена колицата има си бастуни дето си покрадват и доста по стари коли от Бравото затова ако нямаш кинти за пълно каско правиш само против кражба 100лв. на година е аз така правч макар че и там няма гаранция в тази държава гадно е да се събудиш да слезеш пред блока и колата да е няма ако се мерне колата колега ще звъним по нощите аз така или иначе бачкам на автомивка и много се кефя на бравовците като дойдат при мен така че няма да остане не забелязано ако дойде направо действам и тогава звъня
      като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

Колеги намерили са я.Най-интересното от цялата ситуация е, че колата е намерена на около 6 км от града непокътната и заключена.

Коментар

Браво, супер
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Супер
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
            X