Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Zdr maniqci,kak ste? :DЗдравей колега и добре дошъл във форума! Тук пишем САМО на КИРИЛИЦА! По удобно е за всички! Пък и сме Българи!!! Поздрави kiro_of_the_day

Коментар

stabileNNN написа:
      Zdr maniqci,kak ste? :D
      ... ми.., като че... не добре! - във форума на фиат голфаджии хейтват... именно концепцията на сайта... ае.., секви разбирачи...
      FIAT PUNTO 6 SPEED
      FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

Мислех, че този форум е един от най-толерантните ама каква е тая омраза към VW. Човека иска да си смени колата, какво толкова. Той ще си кара голфа не ние. Някои голфове изобщо не са лоши коли, даже са чудесни. Не обиждайте колата заради това, че повечето пъти някви пълни селяндури и комплексари карат такава.
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

защо бе VW не е лоша машинка.

Коментар

awe mani tva vw i koli li praeli Забрави за кирилицатаМитко

Коментар

абе праят че и доста добре ги конструират.....

Коментар

абе остави полинта крадени от Фиат Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Пък аз да защитя голфовете - аз на един мой приятел му завиждам за безпроблемната работа на неговия Голф двойка. Ако имаше как да си разменим само ядовете по колите веднага бих направил бартера.
                  Прикачени файлове
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Някой от тези, които говорят срещу VW, имал ли е достъп до такъв автомобил? ... или нещо комплекси ги тресат!

Коментар

Преди две години можех да избирам между голф 3 1.8 96г и брава 1.8 96г така, че ми се е случвало да имам достъп и до голф. Но не смятам че имам комплекси от това ,че карам фиат. :D

Коментар

Iwan написа:
                        Преди две години можех да избирам между голф 3 1.8 96г и брава 1.8 96г така, че ми се е случвало да имам достъп и до голф. Но не смятам че имам комплекси от това ,че карам фиат. :D
                        Говорех за хората, които плюят VW в темата, щото съм сигурен, че нито са карали, нито са имали VW, а да плюеш и да говориш срещу нещо, което не познаваш е най-малкото безпочвено ...
                        vsd написа:
                        Мислех, че този форум е един от най-толерантните ама каква е тая омраза към VW. Човека иска да си смени колата, какво толкова. Той ще си кара голфа не ние. Някои голфове изобщо не са лоши коли, даже са чудесни. Не обиждайте колата заради това, че повечето пъти някви пълни селяндури и комплексари карат такава.
                        Това мисля че е единственото стойностно мнение в темата ...

Коментар

wwweb написа:
                          Iwan написа:
                          Говорех за хората, които плюят VW в темата, щото съм сигурен, че нито са карали, нито са имали VW, а да плюеш и да говориш срещу нещо, което не познаваш е най-малкото безпочвено ...
                          vsd написа:
                          Това мисля че е единственото стойностно мнение в темата ...
                          Баща ми има jetta - всяко едно колело трака като на каруца, вози като същото, няма пласмаска която да не скърца, гори 13 литра газ за 70 километра - лоша работа иначе имам приятели с голфове (постоянно си се заяждаме) които си ги гледат добре и не им правят проблеми ... Най гадното в VW е ВОЗИЯТА иначе приказката: "с VW са открити технологичните недостатъци" май ще излезе правилна
                          Peugeot 406, 2000 HDi 90
                          ex. Peugeot 106 1,5 D
                          ex. Ritmo 70 138B2.000
                          ex. Tempra 2.0 159A6.046
                          Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Преименувайте темата Фолксваген срещу Фиат !Кой знае на колко години и тази джета. Аз съм виждал и Типо и Регата в подобно състояние. Пежо пък возели по-хубаво и от двете - двама се карат третия печели. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                            X