Zdr maniqci,kak ste? :DЗдравей колега и добре дошъл във форума! Тук пишем САМО на КИРИЛИЦА! По удобно е за всички! Пък и сме Българи!!! Поздрави kiro_of_the_day
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос
Collapse
X
-
Мислех, че този форум е един от най-толерантните ама каква е тая омраза към VW. Човека иска да си смени колата, какво толкова. Той ще си кара голфа не ние. Някои голфове изобщо не са лоши коли, даже са чудесни. Не обиждайте колата заради това, че повечето пъти някви пълни селяндури и комплексари карат такава.
Коментар
-
wwweb
Някой от тези, които говорят срещу VW, имал ли е достъп до такъв автомобил? ... или нещо комплекси ги тресат!
Коментар
-
wwweb
Iwan написа:Преди две години можех да избирам между голф 3 1.8 96г и брава 1.8 96г така, че ми се е случвало да имам достъп и до голф. Но не смятам че имам комплекси от това ,че карам фиат. :Dvsd написа:Мислех, че този форум е един от най-толерантните ама каква е тая омраза към VW. Човека иска да си смени колата, какво толкова. Той ще си кара голфа не ние. Някои голфове изобщо не са лоши коли, даже са чудесни. Не обиждайте колата заради това, че повечето пъти някви пълни селяндури и комплексари карат такава.
Коментар
-
wwweb написа:Iwan написа:Преди две години можех да избирам между голф 3 1.8 96г и брава 1.8 96г така, че ми се е случвало да имам достъп и до голф. Но не смятам че имам комплекси от това ,че карам фиат. :Dvsd написа:Мислех, че този форум е един от най-толерантните ама каква е тая омраза към VW. Човека иска да си смени колата, какво толкова. Той ще си кара голфа не ние. Някои голфове изобщо не са лоши коли, даже са чудесни. Не обиждайте колата заради това, че повечето пъти някви пълни селяндури и комплексари карат такава.Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар