Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

help - [помогнете за монтаж на суббуфер и усилвател в Купе]

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

help - [помогнете за монтаж на суббуфер и усилвател в Купе]

Имам фиат купе 1.8 131кс за които си купих буфер и усилвател,молq ви препоръчаите ми сервиз в които да ми ги монтират или помогнете как да го направя сам?За подобно заглавие, което е в нарушение поне на 2 правила на този форум, може да получиш и официално предупреждение!Засега е неофициално!1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. При нарушение потребителят получава официално предупреждение, а модераторите имат правото да изтрият мнението по своя преценка. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен. 1.13. Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)". Модераторски екип на фиат-бг.орг

Re: help

Dinev4o написа:
    Имам фиат купе 1.8 131кс за които си купих буфер и усилвател,молq ви препоръчаите ми сервиз в които да ми ги монтират или помогнете как да го направя сам?
    Уникален си! Пробвай със сервиза на магазина от който си си купил буфера...ако е втора ръка...иди в технополис, техномаркет...или при бай Иван еладжията...ще го направи...Как може да пуснеш подобна тема...!? Дори не ми е и смешно...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
    X