Имам фиат купе 1.8 131кс за които си купих буфер и усилвател,молq ви препоръчаите ми сервиз в които да ми ги монтират или помогнете как да го направя сам?За подобно заглавие, което е в нарушение поне на 2 правила на този форум, може да получиш и официално предупреждение!Засега е неофициално!1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. При нарушение потребителят получава официално предупреждение, а модераторите имат правото да изтрият мнението по своя преценка. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен. 1.13. Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)". Модераторски екип на фиат-бг.орг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
help - [помогнете за монтаж на суббуфер и усилвател в Купе]
Collapse
X
-
Re: help
Dinev4o написа:Имам фиат купе 1.8 131кс за които си купих буфер и усилвател,молq ви препоръчаите ми сервиз в които да ми ги монтират или помогнете как да го направя сам?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Реклама
Collapse
Коментар