От доста време ги заглеждам тези машинки, едни такива кръгли и високотехнологично изглеждащи, а както знаете последното ми е като за магарето - морков...
У нас чистенето е обща работа - чисти този, който има свободно време, а както ви е ясно, не ми е особено приятно. Но какво да направя - тези които ни познават знаят, че и двамата с жена ми сме доста заети, особено тя, та ми се налага да се включвам в домакинстването. Естествено - каквото мога съм автоматизирал - пералня, миялна и т.н. Ама зиматакато започна да паля камината се започва ежедневното прахосмучене - неизбежно е! Прах от камината или боклуци от дървата, за сметка на това - безценен кеф!Въпроса е - някой от вас има ли някакви наблюдения върху тези роботчета. Гледам по магазините са доста скъпи 500-600лева и то за базовите модели. Но в и-бей вече се купуват ’рефърбишд’ демек рециклирани за стотина долара, което е колкото една прахосмукачка от нисък към среден клас. Интересува ме - аджеба чистят ли като хората или само хабят ток?Щото кефа е голям - излизаш сутрин за работа и я пускаш да действа докато те няма и като се върнеш - изчистено, па ако ще и 4 часа да бръмчи - нали няма никой!

Коментар