Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за събуждане докато караш за андроид

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Програма за събуждане докато караш за андроид

Има ли такава програма за телефони с андроид която да те събужда ако почнеш да заспиваш докато караш нощно време?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Re: Програма за събждане докато караш за андроид

infineon написа:
    Има ли такава програма за телефони с андроид която да те събужда ако почнеш да заспиваш докато караш нощно време?
    http://www.focalprice.com/ERR77B/Antisleep_Alarm_Nap_Zapper_Drive_Alert_Driver_Awak e_Black.html2.3 $

Коментар

Re: Програма за събждане докато караш за андроид

u_bo написа:
      infineon написа:
      http://www.focalprice.com/ERR77B/Antisleep_Alarm_Nap_Zapper_Drive_Alert_Driver_Awak e_Black.html2.3 $
      Това май ще реши че си заспал и ще писне дори само ако се наведеш напред.Идеята ми е някаква програмка дето ако не и отговориш до 2-3 секунде да почва да пищи или подобно.Една нощ бях заспал на магистралата и се събудих чак когато колата се разклати защото беше угаснала както бях на 5 та
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Не се занимавай да търсиш програми и други такива да те събуждат. Организмът се адаптира, започва автоматично да отговаря на дразнителя обаче ти продължаваш да си в полусънно състояние. Просто ако не си се наспал не тръгвай. Това е отговорност към теб, хората които возиш и хората които са в колите около теб. И към близките ти които те очакват да пристигнеш. Никаква програма не може да ти спаси кожата ако си лекомислен. Недей рискува някой ден да заспиш на магистралата и въобще да не се събудиш.Подобни устройства има по локомотивите обаче там ситуацията е съвсем друга - има машинист и помощник машинист, няма път ами релси, няма трафик около теб, явяваш се на работа 1 час предварително и те гледат дали си адекватен да караш локомотив.Ако все пак се случи да те унася по магистрала Тракия след обяд срещу слънцето, това е от магистралата. Отвори прозореца да се проветри добре купето и да те продуха вятъра. Спри на първата отбивка се разтъпчи малко.Понеже темата е за програма - няма да те спаси никаква програма.
        Bravo 1.6 / 16

Коментар

И аз не мисля, че от такова програмче има някакъв смисъл.Едва ли ще си изградиш навик да го пускаш всеки път като шофираш.Освен когато наистина мислиш, че ще имаш нужда от него.А в този случай просто наистина трябва да вземеш адекватни мерки да се разсъниш а не да разчиташ нещо да те буди.Поне аз ако усетя вероятност да заспя не бих разчитал на будилник... Спирам, плискам се с вода, пия редбул, предремвам ако се налага и така.Случвало ми се е и на мен няколко пъти и честно казано тръпката никак не е приятна!
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Никога не бих си позволил лукса да заспя докато шофирам. Прекалено много се обичам. Имам приятел, който си купуваше ментови слайсове за под езика, че да се разсънва - след едно подобно разсънване - ходи с репатрак до Турция, че да си прибере колата - беше заспал, а колата си беше излязла в поляната и се събудил на ентия камък, който беше раздрал вече подовите тави. Изобщо не говорим за картера, че него го намерил на 500 метра по-назад. Усетя ли, че съм неадекватен - спирам нейде, където не преча на никой, пускам си седалката и се наспивам. Кафето в първите 3 минути действа ободряващо, а 20 минути по-късно кръвното ми пада и става мазало. За това - сънчо и спокойствие... Програми, устройства, силна музика - на мозъка като му се спи - изключва и спиш механично..., а от това до свети Петър разстоянието е някой крайпътен камък...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Съвета ми е да не се занимаваш с програми и глупости,а да потърсиш медицинска помощ.Не знам дали си наясно със заболяването сънна апнея.Допреди две години и аз не бях чувал за него,докато не се прояви при близък.Не е зле да попиташ хората около теб ,дали и при теб няма някои от симптомите на заболяването.За съжаление засяга и млади хора и не е шега работа.Искрено се надявам да не е това причината за заспиването ти на магистралата.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Проблема е, че ако това му е работата. Да кара денонощно.
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                  Това, че трябва да кара денонощно не го оправдава да се утрепе или да утрепе някой друг...Аз също съм против подобни щуротии...като ти се спи спираш и спиш....30-40 минути понякога са достатъчни...просто да дремнеш...
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Против заспиване помага чопленето на семки, ужасен боклук става, но действа
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

kiselo написа:
                      nikolce написа:
                      Това, че трябва да кара денонощно не го оправдава да се утрепе или да утрепе някой друг...Аз също съм против подобни щуротии...като ти се спи спираш и спиш....30-40 минути понякога са достатъчни...просто да дремнеш...
                      Понякога, за освежаване са достатъчни и 5 минути бърза дрямка. Помня, когато преди години работех нощна смяна - само 5 минутки ме изстрелваха часове напред. Майстора ми обаче къртеше поне по 6 ...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

simeon3000 написа:
                        Против заспиване помага чопленето на семки, ужасен боклук става, но действа
                        нес кафе с ред бул - перфектна комбинация 2500 км. преход без да спирам за почивка, е сърцето ми работи като стар дизел 3-4 дена ама нищо.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Зависи от организЪма. Спи ли ми се нито редбул нито монстер ме вдигат.Ама пък са приятни на вкус
                          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
                            Зависи от организЪма. Спи ли ми се нито редбул нито монстер ме вдигат.Ама пък са приятни на вкус
                            На мен пък ми имат вкус на лимонада на прах - оная от едно време.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Като изреждаме методи за НЕзаспиване...да споменем и един друг. Той е "малко" незаконен, но един грам те държи буден 2 дена!
                              Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Working...
                              X