Има ли такава програма за телефони с андроид която да те събужда ако почнеш да заспиваш докато караш нощно време?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за събуждане докато караш за андроид
Collapse
X
-
Програма за събуждане докато караш за андроид
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
u_bo
Re: Програма за събждане докато караш за андроид
infineon написа:Има ли такава програма за телефони с андроид която да те събужда ако почнеш да заспиваш докато караш нощно време?
-
Re: Програма за събждане докато караш за андроид
u_bo написа:infineon написа:Има ли такава програма за телефони с андроид която да те събужда ако почнеш да заспиваш докато караш нощно време?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Не се занимавай да търсиш програми и други такива да те събуждат. Организмът се адаптира, започва автоматично да отговаря на дразнителя обаче ти продължаваш да си в полусънно състояние. Просто ако не си се наспал не тръгвай. Това е отговорност към теб, хората които возиш и хората които са в колите около теб. И към близките ти които те очакват да пристигнеш. Никаква програма не може да ти спаси кожата ако си лекомислен. Недей рискува някой ден да заспиш на магистралата и въобще да не се събудиш.Подобни устройства има по локомотивите обаче там ситуацията е съвсем друга - има машинист и помощник машинист, няма път ами релси, няма трафик около теб, явяваш се на работа 1 час предварително и те гледат дали си адекватен да караш локомотив.Ако все пак се случи да те унася по магистрала Тракия след обяд срещу слънцето, това е от магистралата. Отвори прозореца да се проветри добре купето и да те продуха вятъра. Спри на първата отбивка се разтъпчи малко.Понеже темата е за програма - няма да те спаси никаква програма.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
И аз не мисля, че от такова програмче има някакъв смисъл.Едва ли ще си изградиш навик да го пускаш всеки път като шофираш.Освен когато наистина мислиш, че ще имаш нужда от него.А в този случай просто наистина трябва да вземеш адекватни мерки да се разсъниш а не да разчиташ нещо да те буди.Поне аз ако усетя вероятност да заспя не бих разчитал на будилник... Спирам, плискам се с вода, пия редбул, предремвам ако се налага и така.Случвало ми се е и на мен няколко пъти и честно казано тръпката никак не е приятна!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Никога не бих си позволил лукса да заспя докато шофирам. Прекалено много се обичам. Имам приятел, който си купуваше ментови слайсове за под езика, че да се разсънва - след едно подобно разсънване - ходи с репатрак до Турция, че да си прибере колата - беше заспал, а колата си беше излязла в поляната и се събудил на ентия камък, който беше раздрал вече подовите тави. Изобщо не говорим за картера, че него го намерил на 500 метра по-назад. Усетя ли, че съм неадекватен - спирам нейде, където не преча на никой, пускам си седалката и се наспивам. Кафето в първите 3 минути действа ободряващо, а 20 минути по-късно кръвното ми пада и става мазало. За това - сънчо и спокойствие... Програми, устройства, силна музика - на мозъка като му се спи - изключва и спиш механично..., а от това до свети Петър разстоянието е някой крайпътен камък...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Съвета ми е да не се занимаваш с програми и глупости,а да потърсиш медицинска помощ.Не знам дали си наясно със заболяването сънна апнея.Допреди две години и аз не бях чувал за него,докато не се прояви при близък.Не е зле да попиташ хората около теб ,дали и при теб няма някои от симптомите на заболяването.За съжаление засяга и млади хора и не е шега работа.Искрено се надявам да не е това причината за заспиването ти на магистралата.
Коментар
-
nikolce написа:Проблема е, че ако това му е работата. Да кара денонощно.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:nikolce написа:Проблема е, че ако това му е работата. Да кара денонощно....
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
simeon3000 написа:Против заспиване помага чопленето на семки, ужасен боклук става, но действаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Esper написа:Зависи от организЪма. Спи ли ми се нито редбул нито монстер ме вдигат.Ама пък са приятни на вкусНа мен пък ми имат вкус на лимонада на прах - оная от едно време.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар