Играят, ама и Словенците са слаби. Все пак 3 гола са добре за головата ни разлика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България-Словения
Collapse
X
-
Няма и помен от мъката с Румъния. Първото полоуДреме се беха стресирали нещо не можаха да покажат това което могат. Второто полувреме обаче ги пребихме. Аз мисля че Телкийски има място в националния. Колкото до Йовов, прави Йовощини. Играе ама няма реализаторски нюх. Мисля че правилно изгони Пеев. Другия път ако пусне срещу холандците (ако това е следващия ни мач) от началото и Телкийски, и ако се възтанови Бербатов мисля че ще ги "покинеме" А за головете на Марто и Божинов ... ФАНТАСТИЧНИ !!!
Коментар
-
Crash73 написа:Добре играха, заслужена победа! Дано не се повтори същото като от предния квалификационен цикъл... п.с.: Прави ли ви впечатление че откакто Стоичков е начело на националния, винаги второто полувреме ни е по-силно? Във всеки един мач е така, дори в контролите...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Crash73 написа:Добре играха, заслужена победа! Дано не се повтори същото като от предния квалификационен цикъл... п.с.: Прави ли ви впечатление че откакто Стоичков е начело на националния, винаги второто полувреме ни е по-силно? Във всеки един мач е така, дори в контролите...Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
всичко хубаво, но кога тези мушмороци по трибуните ще престанат с това цска и левски. срамота е столицата да е с повеч от милион население и да не може да се напълни стадиона - според коментаторите имало около 25 000 зрители /все пак това е добре на фона на мачовете на левски и цска - по 3000- 4000 души/. ако мачовете се играеха в пловдив,варна и др. и имаше в тези градове такива стадиони, те щяха да са препълнени /хората са зажаднели за състезания на такова равнище/ и нямаше да има такива скандирания.
Коментар
-
Телкийски се включи много добре, но не можех да понасям коментатора със сините очила, който хвалеше Йовов и как бил играл невероятно и какво страхотно включване бил направил Божинов имаше 2 положения от които едното сам си го направи 100%, като го вкара.. а Йовов.. просто нямам думи... чудя се защо Стоичков извади Валери при условие, че проблема беше с разиграващите халфове, които не правиха нищо през първото полувреме и не създаваха положения за нападателите.. добре, че Мартин се нагърби с тежката задача, че бяхме го подкарали към трета глуха за пореден път! Най-доброто попадение в смените беше определено това на Телкийски... но 1 от 3 не е много добра успеваемост...Първото полувреме пиша на националите 3=, а за второто 5 1/2... като цяло добър 4FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Дано темата да не се обърне на "Луевски" и "Цецка" Кофти ще е феновете на италианските коли да се карат, нека се радваме на победата, а пък съдията дали е пе**л или коментатора бил за ... няма значение :D Аз лично се надявах румънците да глътнат малко вода в Албания ама нещо не се получи, а Холандия ще я видим дали става като дойде в БГ другия месецVW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
Mazgarev написа:Няма какво да се караме за Левски/ЦСКА ... то националния ни отбор представлява и трябва да се нарича "Левски и приятели"== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар