Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За колеги от Красна поляна и района

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За колеги от Красна поляна и района

Момчета, помагайте !Посред лято акумулатора ми умря.Моля някой, който има възможност, утре по някое време да ми даде ток.Предполагам, че откакто караме на фарове не се дозарежда, защото досега никога не е правил проблем. Свободен съм цял ден и ще следя форума.Друг вариант - 0895 613 660. Може и само да ми се клипне. Връщам винаги.
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Бе какво става напоследък с тази електроника, акумулатори си заминават, алтернатори горят, ти си четвръти случай от неделята насам.По кое време ти трябва ток утре? Аз сутринта имам малко работа до към 11-12 преко сили. После мога да мина. От 14:00 съм на бачкане след това.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Това ще става ежедневие с акумулаторите и подаването на ток. С тези постоянно включени светлини се очакваше такова нещо . Или другия вариант, колегата да има утечка някъде по инсталацията или вече остарял акумулатор, или такъв който вече не става .

Коментар

:D предлагам 2 варианта за утре: сутринта, ама към 6:30, другия-18:30-19:00. Ако те устройва може и сега, едва ли ще си легна преди 01:30

Коментар

nikolce написа:
          Бе какво става напоследък с тази електроника, акумулатори си заминават, алтернатори горят, ти си четвръти случай от неделята насам.По кое време ти трябва ток утре? Аз сутринта имам малко работа до към 11-12 преко сили. После мога да мина. От 14:00 съм на бачкане след това.
          По което време ти е удобно - тогава По принцип по обяд е идеално. Когато си свършиш работата си добре дошъл :D Ще ти пратя адрес на ЛС

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

curko написа:
            :D предлагам 2 варианта за утре: сутринта, ама към 6:30, другия-18:30-19:00. Ако те устройва може и сега, едва ли ще си легна преди 01:30
            Ще се възползвам от късния вариант, ако колегата @nikolce е възпрепятстван по някакъв начин през деня П.П. И да знаете, че ток ще давате за Rover-a. Stilo-то не се излага така (поне досега де)

Коментар

Слав написа:
              curko написа:
              Ще се възползвам от късния вариант, ако колегата @nikolce е възпрепятстван по някакъв начин през деня П.П. И да знаете, че ток ще давате за Rover-a. Stilo-то не се излага така (поне досега де)
              Нямаш грижи, ако има нужда пиши през деня, аз по цял ден съм у форума .

Коментар

Слав написа:
                П.П. И да знаете, че ток ще давате за Rover-a. Stilo-то не се излага така (поне досега де)
                Добре, че го написа! Фиатите никога не се излагат така! Извадиш ли ключа всичко гасне.
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Много благодаря на колегата @nikolce !Свършихме работа още в 10.00.

Коментар

Working...
                  X