Момчета, помагайте !Посред лято акумулатора ми умря.Моля някой, който има възможност, утре по някое време да ми даде ток.Предполагам, че откакто караме на фарове не се дозарежда, защото досега никога не е правил проблем. Свободен съм цял ден и ще следя форума.Друг вариант - 0895 613 660. Може и само да ми се клипне. Връщам винаги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колеги от Красна поляна и района
Collapse
X
-
nikolce написа:Бе какво става напоследък с тази електроника, акумулатори си заминават, алтернатори горят, ти си четвръти случай от неделята насам.По кое време ти трябва ток утре? Аз сутринта имам малко работа до към 11-12 преко сили. После мога да мина. От 14:00 съм на бачкане след това.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
curko написа::D предлагам 2 варианта за утре: сутринта, ама към 6:30, другия-18:30-19:00. Ако те устройва може и сега, едва ли ще си легна преди 01:30== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:curko написа::D предлагам 2 варианта за утре: сутринта, ама към 6:30, другия-18:30-19:00. Ако те устройва може и сега, едва ли ще си легна преди 01:30
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар