Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Градско или извънградско?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Chefo77 написа:
    ФЕРАРИСТ написа:
    Извънградско, нощем, на хубав път, бърза кола........ебаси кефчето е тва.....
    И на пътя, след завоя - каруца с цигани. Спирачки, майки ...Или пък Максим Ставийски
    Някак предпочитам в такива моменти да се наслаждавам на удоволствието от шофирането отколкото да го развалям с хипотези от какво бих могъл да катастрофирам.Или дали ще се случи нещо деструктивно на 21.12.2012.Освен моят рожден ден, който всъщност е на тази дата Все ми се струва, че това е по-добрата стратегия отколкото да очаквам всеки момент да ми се случи нещо лошо.Или си мислиш, че редуцирайки предпоставките за нещо неприятно намаляваш вероятността това да се случи ли?Гуема грешка...
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Не че искам да отговарям от името на Chefo77 но защо му извъртяхте така думите. Напълно ясно е какво иска да каже.....................
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
        Не че искам да отговарям от името на Chefo77 но защо му извъртяхте така думите. Напълно ясно е какво иска да каже.....................
        Аз пък изобщо не го схванах какво иска да каже. Ама честно. Пък уж съм интелигентен

Коментар

Е аз до голяма степен се шегувам И не само. Всъщност дори не мисля, че е нещо опасно.Ако беше опасно все щеше да се намери дупетат някъде, който да реши, че за намаляване на риска нощес трябва да караме и на клаксони.Точно така, както денем сега сме задължени да караме и на фарове

Коментар

Immortal написа:
            Danchojn написа:
            Аз пък изобщо не го схванах какво иска да каже. Ама честно. Пък уж съм интелигентен
            Може би защото търсиш контекст в думите му. А той е казал нещо много просто и елементарно.................
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Аз щото съм умен, и прости и елементарни неща не разбирам.Не търся никакъв контекст - тук си говорим за предпочитано място за шофиране - градско или извънградско. За удоволствие да шофираш денем или нощем... Пък той - изведнъж - каруца.Нерде Ямбол, нерде Стамбул?Тя каруцата може да ти се появи и в града посред бял ден - справка - Сливен... всеки път като ида, виждам поне 10 каруци по улиците. Само че няма нищо общо с темата.То и докато си седя на компа в момента в офиса на 7-мия етаж, може да стане земетресение и да не съм повече Immortal. Айде да не ходя на работа тогава...

Коментар

Immortal написа:
                Аз щото съм умен, и прости и елементарни неща не разбирам.Не търся никакъв контекст - тук си говорим за предпочитано място за шофиране - градско или извънградско. За удоволствие да шофираш денем или нощем... Пък той - изведнъж - каруца.Нерде Ямбол, нерде Стамбул?Тя каруцата може да ти се появи и в града посред бял ден - справка - Сливен... всеки път като ида, виждам поне 10 каруци по улиците. Само че няма нищо общо с темата.То и докато си седя на компа в момента в офиса на 7-мия етаж, може да стане земетресение и да не съм повече Immortal. Айде да не ходя на работа тогава...
                ше одиш и де ше одиш, и да тресе и каруци да се разхождат на 7 -мия етиж, ше одиш. Аз ви казах кой не можеда караизвънградско да ходи да си върне книжка в КАТ, сигурен съм че и по новините ще го дават.Мен ми е неприятно единствено да карам на здрачаване и на развидуляване ама нищо ми няма карам и това е.пп Хрумна ми една подобна тема свързана със секса ама и деца пишат и модовете ще сърдят така че няма да ви питам
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Immortal написа:
                  ...То и докато си седя на компа в момента в офиса на 7-мия етаж, може да стане земетресение и да не съм повече Immortal...
                  Споко бе Дидо, все ще се намери някой админ да ти смени ника! :D

Коментар

Ако може някак морето да се премести от западната ми страна само искам... някъде до към Пловдив да е.Че сега сутрин като пътувам за плаж - пече в очите, вечер като се връщам - пак пече в очите... Гадна работа!

Коментар

Хм, мисля, че златна рибка ти трябва тука...И внимавай какво си пожелаваш, че грешки стават! ПС: Ще ескалирам до модератор за спам! :D

Коментар

Immortal написа:
                        Ако може някак морето да се премести от западната ми страна само искам... някъде до към Пловдив да е.Че сега сутрин като пътувам за плаж - пече в очите, вечер като се връщам - пак пече в очите... Гадна работа!
                        Аре не се оплаквай имам същия проблем пътувайки към Нашите, само посоката и времето е наопаки. ама съм му намерил решение викат му слънчеви очила
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И аз така - градско карам предимно по работа. По-забавно и приятно ми е извън града. Трябва да призная, обаче, че най-добре ми е като усиля жицата в колата и да карам през нощта на фарове, по планински път с много завои, на сняг!

Коментар

Най добре извън градско, че тогава е най икономично .

Коментар

Immortal написа:
                              Пфуууу, каприз.... Мноо еврипеец стана и ти бре, чак слънцето ти пече...Ко не прай тва да се качиш Капа... Цццццц....
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Immortal написа:
                                и аз искам някъде до към пловдив да е морето , пък да ти имам проблема
                                Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

Working...
                                X