В София много серт го давате, но ако видите Кайен, С класа и 7-ца с рег. от провинцията и не смеете да си помръднете погледа встрани на светофара, камоли да си помислите да си сложите омазаното от баничка пръстченце на клаксона пък с другото се опитвате да си стигнете мозъка през носа.Имал съм възможността многократно да си карам италианския кенеф в София и подобна кола на изброените горе и отношение е съвсем различно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градско или извънградско?
Collapse
X
-
coolboby написа:В София много серт го давате, но ако видите Кайен, С класа и 7-ца с рег. от провинцията и не смеете да си помръднете погледа встрани на светофара, камоли да си помислите да си сложите омазаното от баничка пръстченце на клаксона пък с другото се опитвате да си стигнете мозъка през носа.Имал съм възможността многократно да си карам италианския кенеф в София и подобна кола на изброените горе и отношение е съвсем различно.Ако не бяхме ние селянчетата в "провинцията" да ви произвеждаме краставици и домати, щяхте да си умрете като овца без история!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Интересна тема!За мен няма провинция, няма София, няма Варна, няма Бургас, няма Пловдив и тн., навсякъде има нормално движещи се и селяндури!Вие не знаете ли че в София звука на клаксона е по-бърз от светлината?На мен най-приятно ми е да се движа в чужбина.Пример:Връщам се от Гърция, 400 безавариини километри, нервите ми едни такива отпуснати, усмивката широка, природата красива, прички чуруликат и се е**т в храстите..Влизам в България. Още на пункта ме предрежда черно ауди с номер почващ с PA, на задното стъкло пълен с кво ли не и клекнал. Айде, да ходи, кво като ме засече...природа, тва онова, ще го изтърпя!Минавам границата, и черен джип с номер почващ с CA, решава че съм му пречка, и ме притиска отзад. Вижда че отпред има тир, ама нали джипа е по-бърз от мисълта - газ да мине между мен и тира. Изправят ми се косите, нервите ми се опъват - почва да ми се смрачава, птички вече не виждам, само асфалт. Да дири майка си!Карам и се опитвам да се успокоя, отзад няколко коли, тесен път, движим си се напред, никой не изпреварва, нали Кресна, завои, тясно. Изведнъж покрай цялата колона се стрелва в насрещното джип с 400 магарета под капака, които реват от болка щото ги натискат отзад..пък те дърти, не да кажеш млади...Усещам как ми побелява един косъм, като гледам как се разминава с насрещно движеща се баничарка. Птичките са история. Нервите ми пак се удебеляват и връщат състоянието си на въжета от асансьор модел 85та...псувам на майка целия свят и тая дето е родила оня с оная бангия с магаретата.Какво повече да обяснявам - имаме си доста овци, някои черни, ама най-много имаме МАГАРЕТА!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:didich написа:Danchojn написа:Вчера например на Сточна гара бе осфиркан един човек с не софийска регистрация. ПИТАМ ЗАЩО? По-скоро трябва да му светне на човек една лампичка, че човека не живее тук в София и може да се обърка и че нищо няма да ни стане ако изчакаме 5 сек да се ориентира в кръстовището. Ама не, клаксони поне 3 на брой.punto HGT
Коментар
-
В града шофирам поради някакви нужди. Често води и до физиологически такива.По магистрала - с голямо отегчение и пак по някаква голяма нужда.Извън града карам с удоволствие и за удоволствие.Виж нощес по криволичещ или високопланински път вече намирам нирваната...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Е па и поезия се промъкна в тази тема )))Аз пък най обичам шофирането тогава където пътувам за НЯКЪДЕ и даже имам срок в който да стигна... Тогава съм стегнат и целенасочен, иначе започвам да си правя експерименти с разхода, показанията на борд компира, да снимам километража и кво ли не Ама като имам ЦЕЛ е някакси друго!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
bubachko
Винаги си карам с кеф, но не понасям магистралите, скучно ми е там, а и никога не бързам... А виж, ако има време и някой лев отгоре - има свидетели дет могат да кажат как правя София - Варна 12+ часа... :D :D :DП.С.: За градските джигити с гоуемото кон (и самочуствие) нямам проблеми. Никой не ми се вре. То може да е заради колата, която струва цялата колкото боята за дясната им врата, или заради блясъка в очите казващ "Спазвай си правилника, нема да отстъпвам..."
Коментар
-
Yavor написа:Е па и поезия се промъкна в тази тема )))I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Chefo77 написа:ФЕРАРИСТ написа:Извънградско, нощем, на хубав път, бърза кола........ебаси кефчето е тва.....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Chefo77 написа:ФЕРАРИСТ написа:Извънградско, нощем, на хубав път, бърза кола........ебаси кефчето е тва.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар