Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Градско или извънградско?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В София много серт го давате, но ако видите Кайен, С класа и 7-ца с рег. от провинцията и не смеете да си помръднете погледа встрани на светофара, камоли да си помислите да си сложите омазаното от баничка пръстченце на клаксона пък с другото се опитвате да си стигнете мозъка през носа.Имал съм възможността многократно да си карам италианския кенеф в София и подобна кола на изброените горе и отношение е съвсем различно.

Коментар

coolboby написа:
      В София много серт го давате, но ако видите Кайен, С класа и 7-ца с рег. от провинцията и не смеете да си помръднете погледа встрани на светофара, камоли да си помислите да си сложите омазаното от баничка пръстченце на клаксона пък с другото се опитвате да си стигнете мозъка през носа.Имал съм възможността многократно да си карам италианския кенеф в София и подобна кола на изброените горе и отношение е съвсем различно.Ако не бяхме ние селянчетата в "провинцията" да ви произвеждаме краставици и домати, щяхте да си умрете като овца без история!
      Пич регистрацията на колата ми е РР 8352 АН, карам я от 5 години в София и не ми говори че си ме хранил със салата, защото не си. Свиря, викам и псувам всички който ми пречат да шофирам нормално дали в града или извън него, без значение дали съм в София или в Сусурлево.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Интересна тема!За мен няма провинция, няма София, няма Варна, няма Бургас, няма Пловдив и тн., навсякъде има нормално движещи се и селяндури!Вие не знаете ли че в София звука на клаксона е по-бърз от светлината?На мен най-приятно ми е да се движа в чужбина.Пример:Връщам се от Гърция, 400 безавариини километри, нервите ми едни такива отпуснати, усмивката широка, природата красива, прички чуруликат и се е**т в храстите..Влизам в България. Още на пункта ме предрежда черно ауди с номер почващ с PA, на задното стъкло пълен с кво ли не и клекнал. Айде, да ходи, кво като ме засече...природа, тва онова, ще го изтърпя!Минавам границата, и черен джип с номер почващ с CA, решава че съм му пречка, и ме притиска отзад. Вижда че отпред има тир, ама нали джипа е по-бърз от мисълта - газ да мине между мен и тира. Изправят ми се косите, нервите ми се опъват - почва да ми се смрачава, птички вече не виждам, само асфалт. Да дири майка си!Карам и се опитвам да се успокоя, отзад няколко коли, тесен път, движим си се напред, никой не изпреварва, нали Кресна, завои, тясно. Изведнъж покрай цялата колона се стрелва в насрещното джип с 400 магарета под капака, които реват от болка щото ги натискат отзад..пък те дърти, не да кажеш млади...Усещам как ми побелява един косъм, като гледам как се разминава с насрещно движеща се баничарка. Птичките са история. Нервите ми пак се удебеляват и връщат състоянието си на въжета от асансьор модел 85та...псувам на майка целия свят и тая дето е родила оня с оная бангия с магаретата.Какво повече да обяснявам - имаме си доста овци, някои черни, ама най-много имаме МАГАРЕТА!
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          didich написа:
          Danchojn написа:
          Вчера например на Сточна гара бе осфиркан един човек с не софийска регистрация. ПИТАМ ЗАЩО? По-скоро трябва да му светне на човек една лампичка, че човека не живее тук в София и може да се обърка и че нищо няма да ни стане ако изчакаме 5 сек да се ориентира в кръстовището. Ама не, клаксони поне 3 на брой.
          За това съм 100% съгласен, но повечето докато се ориентират къде се намират може преспокойно да ударят един десен мигач, последван от едни аварийки, показвайки на всички останали, че спира, а не да ми кара в най лявата лента с 15км/ч. и да се чуди защо всичко минавайки покрай него го проклиня до 10 коляно
          Много сте отворени в Софията това софияянци, ама като плъзнете по "провинцията" и като изпаднете в същото положение, само и единствено защото не познавате града, точно като този човечец от случката, сте същите "плЪове у брАшно".
          Разликата е, че аз знам къде ми се намират мигачите и аварийките и даже като се прибирам в 3 през ноща и няма кой да ме заплюва пак си давам мигач, за разлика от някои, които правят уникални маневри в пик час без никакъв светлинен сигнал
          punto HGT

Коментар

Извънградско, нощем, на хубав път, бърза кола........ебаси кефчето е тва.....
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              ... и да няма ограничение на скороста като на запад, пътя да е масло без ями и да сте няколко приятелчета със съскащи коли, е това вече ще е голям кеф
              punto HGT

Коментар

в града ми е по интересно, иначе извън града не толкова, освен с някой бърза кола, щото с моята подържам една скорост, а с по мощната от тая скорост нагоре се върви по магистралата демек над 200
                Punto JTD
                http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

В града шофирам поради някакви нужди. Често води и до физиологически такива.По магистрала - с голямо отегчение и пак по някаква голяма нужда.Извън града карам с удоволствие и за удоволствие.Виж нощес по криволичещ или високопланински път вече намирам нирваната...
                  I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Е па и поезия се промъкна в тази тема )))Аз пък най обичам шофирането тогава където пътувам за НЯКЪДЕ и даже имам срок в който да стигна... Тогава съм стегнат и целенасочен, иначе започвам да си правя експерименти с разхода, показанията на борд компира, да снимам километража и кво ли не Ама като имам ЦЕЛ е някакси друго!
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Винаги си карам с кеф, но не понасям магистралите, скучно ми е там, а и никога не бързам... А виж, ако има време и някой лев отгоре - има свидетели дет могат да кажат как правя София - Варна 12+ часа... :D :D :DП.С.: За градските джигити с гоуемото кон (и самочуствие) нямам проблеми. Никой не ми се вре. То може да е заради колата, която струва цялата колкото боята за дясната им врата, или заради блясъка в очите казващ "Спазвай си правилника, нема да отстъпвам..."

Коментар

Yavor написа:
                        Е па и поезия се промъкна в тази тема )))
                        Трудно е само да си я записвам докато шофирам Трудно ми е и да проумея как някой би могъл да намери удоволствие и в градското шофиране но хора всякакви.Преди няколко дни ми се наложи да откарам колата на приятелката ми до диагностик и в петък бях с кола.Е скъсах си нервите... Отвикнал съм, от април не съм се качвал на кола.Колегата по-горе е прав, зимата може би ще се наложи да мина интензивно на Заебин и Презкурин.Преди и след!
                        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                          И на пътя, след завоя - каруца с цигани. Спирачки, майки ...Или пък Максим Ставийски

Коментар

Chefo77 написа:
                            ФЕРАРИСТ написа:
                            И на пътя, след завоя - каруца с цигани. (
                            Така загина Марто от Кюстендил, чиито родители след това дариха органите му...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Chefo77 написа:
                              ФЕРАРИСТ написа:
                              И на пътя, след завоя - каруца с цигани. Спирачки, майки ...Или пък Максим Ставийски
                              Първото ти изречение може да се случи и през деня, на светло с много по тежки последици.......примерно - Градско, скъсан шарнир, колата на тротоара, 3 деца на омлет......ако ще си очертаваме гадни сценарии дай ся да не караме, а......За второто ти изречение.......тук изобщо нямам кахъри, ако изпия всичкия алкохол дето ми се събира за година в един ден и час, дрегера пак може и да не ме фане в нарушение, или поне ще съм в нормите......така че забрави го М. Став......
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Малко се отклоняваме от темата, но автомобилите са един вид оръжие. Затова шофирането само по себе си е преди всичко мислене, после удоволствие...................
                                Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
                                X