Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GSM-ите вече отчитат разговорите на минута

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    Какви са тези оператори М-тел и Глобул???
    Вие "до плажа" само водафоун ли знаете? :D
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Ми що да не режат - плащайте си навреме и няма да ви режат. Никой не ви е длъжен да ви пуска услуга като не си плащате. Immortal; Че и като си платиш, пак ти пращат смс точно преди срока да ти кажат да си платиш, само дето добавят едно: моля да ни извините, ако вече сте платили. Всеки месец ги получавах, само докато усетят, че флашката е в компютъра и пращат, че понякога и по 2-3 едно след друго - може да са били за някой месец, дето не са ме засекли. А кол центъра им е ***** - обаждам се да им кажа, че няма интернет: Ми гусожо, като се включат много, пада скоростта. Викам - то няма, за каква скорост ми говорите - ми нищу не можем да направим.... **** обслужването. За 1 година поне 20 пъти ми е спирал интернета, а на глобул - 1 път. Тъй че не ми ги хвалете от Виваком. Доволна съм само от домашния интернет и телефона - обаче се обслужват от външна фирма, може би затова.Ся по темата - свалиха роуминга, трябва от някъде да си избият парите - няма фирма, която да дава бонус или да намаля нещо за сметка на печалбата си. Това обаче мен не ме нито грее, нито охлажда - не превишавам минутите в пакета, а и винаги мога да премина на по-скъп пакет, ако случайно ми се увеличат разговорите.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Размива се темата, но 3G-то на Бтк е най-доброто покритие, но скоростта малко куца. Естествено много зависи и къде точно се ползва. Всеки поне малко грамотен човек според мен може да избере правилния си абонамент. Сега точно има всякакви варианти, дори сам да си го сглобяваш.Примерно на моята фирма бизнес плановете на Бтк изобщо не ми отговорят. Това не ми пречи да им ползвам мобилния нет частно. Съседа обаче се кълне, че като се е преместил са му паднали сметките. Всичко е изключително индивидуално.

Коментар

ele написа:
          Ми гусожо, като се включат много, пада скоростта. Викам - то няма, за каква скорост ми говорите - ми нищу не можем да направим....
          Кол центъра е в Плевен....п.п. сега плевенчани и плевенчанки дан съ насегнат нещу...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
            ele написа:
            Ми гусожо, като се включат много, пада скоростта. Викам - то няма, за каква скорост ми говорите - ми нищу не можем да направим....
            Кол центъра е в Плевен....п.п. сега плевенчани и плевенчанки дан съ насегнат нещу...
            Ми не са виновни, щото това не са си го измислили те. Едва ли казват нещо, което не са инструктирани да казват. Иначе най-кофти частта от интернета беше, че у село като спре домашния, спираше тоя и на флашката. Като им кажеш - Не можело да е така, ама факт - спира единия, спира и другия. Резултатът - много пари за нафта до мола да довърша работата. Затова по-бавен на глобул, ама надежден.

Коментар

Това е конкретно при теб При мен у нас, близо до центъра на Кн, Глобул изобщо не се включва :D Виваком си поддържа приемлива скорост. Затова казвам, че е изключително индивидуално

Коментар

А на някой направил ли му е впечатление как сроковете за плащане се скъсяват. Преди глобул го плащах до 25ти, изведнъж започнаха да ми пращат смс-си, че плащането е до 18ти. Сега пристига фактурата на Глобул с плащане до 30ти, а плащането винаги е било до 6ти на следващия месец и в това съм абсолютно сигурна, защото трябваше да платя в някоя каса сметката преди няколко месеца, за да изключа едната карта.

Коментар

Специално при Глобул има различни "отчетни периоди" или както там се казва. Частна карта плащам до 25ти, служени до последния ден на месеца 30/31. Някои плащат до 15ти. При Мтел също има такива разлики.

Коментар

vital написа:
                    Специално при Глобул има различни "отчетни периоди" или както там се казва. Частна карта плащам до 25ти, служени до последния ден на месеца 30/31. Някои плащат до 15ти. При Мтел също има такива разлики.
                    Е те моите не са се променили. Виваком беше до 25ти, сега е до 18ти. Глобул беше до 6ти, сега е до 30ти. Засичат ги на същата дата, което означава, че са свили времето за плащане с една седмица

Коментар

u_bo нещо си се погрешил бате 60/60 са само някои планове, ако четеш подробно условията там си пише кои план отчита всяка секунда за минута. Аз преди месец си поднових договора за плана Унлимитед 24,90 и си ми ги цъка до секунда, както си беше и преди, с тая разлика че освен 60 те мин към останалите оператори ми дадоха още 40 и не мога да се оплача от тях, от както съм абонат с 1 ст. не съм ги хванал в крачка Та трябва да четеш условията, някои програми наистина са 60/60
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                        u_bo нещо си се погрешил бате 60/60 са само някои планове, ако четеш подробно условията там си пише кои план отчита всяка секунда за минута. Аз преди месец си поднових договора за плана Унлимитед 24,90 и си ми ги цъка до секунда, както си беше и преди, с тая разлика че освен 60 те мин към останалите оператори ми дадоха още 40 и не мога да се оплача от тях, от както съм абонат с 1 ст. не съм ги хванал в крачка Та трябва да четеш условията, някои програми наистина са 60/60
                        "Пенчо бе чети !Пенчо не чете..." я виж тук: http://www.globul.bg/bg/postpaid.33.html?posm=26
                        сайт на ГЛОБУЛ написа:
                        Тарифирането на гласовите разговори се извършва на интервали от 60 секунди, като всеки започнат 60-секунден интервал се отчита и таксува като цяла минута.

Коментар

Нали вече ти казаха: това е в зависимост от абонаментния план.Минималното първоначално време за таксуване е 60 секунди, след което отчитането става на секунда. Това пише в допълнителните условия на програмите Юнайтед, например. http://www.globul.bg/bg/postpaid.28.html?posm=28Та кво викаш за Пенчо? Не чете, а пуска теми с подвеждаща и непълна информация. А и никой не е опрял ножа в кокала - не те устройва - не ползваш GSM.

Коментар

Ти май само пишеш за да си контра, както виждаш от линка ми - става дума за UNIVERSE програмите. Там тарифирането е такова, че 61 секудни се отчитат като 120 секунди.Но както се казваше едно време в рекламите - "Сега за юниверс, а скоро и за други програми. "Целта на темата е да не се подвеждат колегите - да внимават в малкия шрифт. Не толкова отдавна таксуването навсякъде беше ’ първите 30 секунди и после на 1 секунда’. Дори преди това имаше таксуване ’първите 15 секунди и после на 1 секунда". В момента масово е "първите 60 секунди и после на 1 секунда". ТВЪРДО и полека се върви към таксуване " първите 60 секунди и после на 60 секунди" . А ти си много загрижен за имиджа на Глобул . Да се ненадява човек, колко обича и държи българина на разните картели и монополи доящи и стрижещи го. Доста хора така са си доволни от реалния / не по документи/ монополист Лукойл и то защото никога не са пробвали наистина качествените стоки или услуги предлагани в районите на запад от нас.
                            ogi28b написа:
                            .... Не чете, а пуска теми с подвеждаща и непълна информация....
                            Типично за теб коментарче. А какво стана с 1.2 от правилатаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=152591#152591 ?Какво е твоето мнение - според теб полицаите трябва ли да спазват законите в България?
                            Slavi_Lancia написа:
                            u_bo нещо си се погрешил бате 60/60 са само някои планове...
                            Слави приятелю, ’Сега само някои, скоро и....’

Коментар

Сега гледам че моя план дето е 24,90 в офертата на глобул в момента наистина е 60/60 . НО!!!!! са добавили още 40 мин към останалите и още 500 към глобул демек 2000 към глобул и 100 към останалите. Да ама пък явно аз съм хванал стар влак щото съм на тая програма ама ми ги отчита до секунда. Ти като си проверяваш в интерент пакета минути как ти ги показва, до секунда или закръглени на минута ?
                              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Плановете на Глобул - Юнайтед (може би и други) - все още са с отчитане както беше през последните 2-3 години - отчита се цялата първа минута, а след това - всяка секунда, а не всяка нова минута.

Коментар

Working...
                                X