Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е виновен за цената на горивата?Бойко, Иран или ние сами

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    Какво да каже колегата от Швейцария? Хем 8000 франка са му жълти стотинки, хем успял за 6 години да спести от стотинки 150 000лв и да си плати апартамента. Пак като не каза, че тъста му ги е дал - добре.
    колега хвани и ми прочети добре постовете теб ако тъстати ти дава още на мен няма кой да дава казах че заплатата ми е била така това е макса който аз съм достигал на месец а Швейцарците си взимат доста добри пари и за тях тези 8 бона са стотинки аджаба сега разбра ли или само си пишете да се закачате с някой
    като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

ls1 написа:
      Мда, аз като кажа че паркирам над ’Пирин’ като имам работа на ’Севастопол’ и ме гледат странно. Варненци ще разберат.
      Че аз като имам работа по центъра - колата си я оставям до офиса на макдрайв. Сега се местя на Железкова, но пак по центъра ще ходя пеш - неам нерви просто да се вра там и да се разправям с олигофрени. А и новия ми офис е на 6 минути пеш от къщи...
      slonikon написа:
      @Immortalмоите познати и приятели, които гласуваха за бойко, хич не са мързеливи. освен това настоятелно си плащат всички данъци, такси и осигуровки и пр. дори когато могат да изклинчат. това, което ги обединява е, че са нискообразовани, гледат много тв и не искат да приемат различното мнение, дори при обективни доказателства, че то е по-меродавно. което си е напълно човешка черта, добре експлоатирана от партийните спецове по връзки с обществеността.
      А имаше ли алтернатива на Бойко Борисов??? Нискообразованите - добре, а високообразованите кого точно трябваше да изберат, че не схванах? Айде, аз едно средно едва изтиках с 3.23... та гласувах за Бойко, ама тия умните, образУваните - за кого каза, че гласуваха или трябваше да гласуват???Туй като ляляте по форумите и даже не се замисляте - ама никак даже. Ако имаш алтернатива казваш "Или Бойко Борисов или Настрадин Ходжа", лошото е, че последния ни потапя почти 12 години - не беше Станишев, не беше царя-пъдаря, не беше и оня гъз Жан-Валжан... айде холан... Все още не виждам алтернатива в политиката - не виждам един мъж, който да се нагърби с тежестта да управлява келявите овце на тая държава. Не виждам и един мъж, който да поеме целия негатив от това нещо. Бойко се наведе и всички ревнаха. А що не ривахте на царчето бе? Или за 800 дни ви оправи и ви ареса, аааа?П.П. След молба от приятел, който уважавам много - прекратявам участието си в тази тема. Плюйте ме на воля
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Градски, не знам дали царя папаше спестеното от Костов, или пък от Европата почнаха да пращат некоя пара, обаче за последните 22 години за мен на народа най му беше добре при царя. Странно ми е да го призная, щото аз тоя човек не го харесвам, обаче си е така.

Коментар

Царя да го.....Бат Бойко ще оправи работите,ама малко по-малко глупендери ако има покрай него.Да живей.Още 2 мандата и ще стрля на месо.Важното е за мен и винаги съм го казвал комунистите да го....,а това не е малко.Там е бъдещето.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Виновните за цената на всичко се наричат Федералния резерв, и Европейска централна банка.От започването на използването на книжни парите ~1808 до 2008 година за 200 г. са били напечатани 825 милярда $, а от 2007-ма като измислиха тази криза и Бейлаутите - за да спасяват разни фалиращи банки и дъжави - само за 18 месеца се напечатаха още толкова и вече има около 1,6 трилиона в обръщение, кухи пари (които след еднолично обявеното излизане на долара от златния стандарт при Никсън 1971 г, вече отдавна са и без златно покритие).Ако ЕЦБ със същата скорост печата пари заради Гърция ... не се чудете как има двойно повече пари в обръщение и как всичко ще поскъпне двойно, защото парите са се обезценили на половина. Бензин съм намирал 2006 г на 1,69 лева, значи реалистично мога да го очаквам да мине над 3,40 лв/л въпреки каквито и отчаяни данъчни акцизни облекчения да се въведат. Ако курса на долара не пада спрямо ЕВРОто или лева, или някоя друга валута, това не значи, че не се обезценява. Ако до Юли 2007 са Ви трябвали 125 японски йени за да си купите 1 долар, то около Юли 2011 година е можело да си го купите със само 75 JPY. Не е ли поевтинял?Ето за това не вярвайте на новините, че държавата може да оправи нещата ако да кажем махне акциза на горивата. (минималната заплата трябва да е 2х240лв, а средните доста по-нагоре). Всеки път дори и когато Европа се опитва да спасява - те още повече усложняват ситуацията, просто не могат да го проумеят или не искат поради ред причини.По правдоподобно обяснение не знам дали има в темата защото много се запалих от въпроса и първо поствам, а после ще чета другите какво са писали.
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

ls1 написа:
              Градски, не знам дали царя папаше спестеното от Костов...
              Че кой строеше чешми и беседки по селата за по 100 000 лв. и слагаше надписи - "Даретно/построено от НДСВ!"Лъга народа 800 дни, че ще го оправи, а като не можа през останалите 600 се оправдава. Иначе ни "оправи" в другия смисъл!Станишев що реве сега за Белене, а като правеше по 4 милиарда излешък годишно не започна да я строи? Или сега го задърпаха ония дето му пълнеха гушката и ще не ще трябва да пее по техните ноти.niko_ymn, това е в основата на всичко - многото напечатани пари. Всички искат да им вдигнат заплатите, но малко правят сметката, че и цените ще са вдигнат, дори с повече отколкото се е вдигнала заплатата. Освен това колкото повече имаш, толкова повече не ти стига.
              Няма начин да няма начин!

Коментар

чешми и беседки се строяха последната година, когато трябваше да се губят избори. костов процедираше по същия начин. бб е наред сега да ги губи.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Шът, че току виж са започнали да ни искат пари за цирка! До сега сеира бе безплатен.Направо не мога да повярвам, че не са се сетили да ни искат пари за двумесечната сауна.
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1519100

Коментар

Поредните глупости на поредния палячо, набеден за журналист.......Щом спортните журналисти станаха "разбирачи" за начина на опреденяне на данъци, акцизи, цени, заплати и т.н.П.П.: Ето менние за автора на статията от неговите колеги:
                      ............колегата ни от спортния отдел Явор Геронтиев. Медийното тенис гуру с най-добрия ретур продължава да прави журналистически удари.....
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

ОФ: Симеон НИКОГА не е обещавал да да оправи БГ за 800 дни! Стига с този мит! Дословните му думи са: "Готов съм да предложа схема от икономически мерки и социално-икономическо партньорство, посредством които не по-късно от 800 дни прочутото българско трудолюбие и предприемчивост ще променят живота ви.
                        Stop giving directions, just say "Follow me."
                        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Working...
                        X