ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е виновен за цената на горивата?Бойко, Иран или ние сами
Collapse
X
-
като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
-
ls1 написа:Мда, аз като кажа че паркирам над ’Пирин’ като имам работа на ’Севастопол’ и ме гледат странно. Варненци ще разберат.slonikon написа:@Immortalмоите познати и приятели, които гласуваха за бойко, хич не са мързеливи. освен това настоятелно си плащат всички данъци, такси и осигуровки и пр. дори когато могат да изклинчат. това, което ги обединява е, че са нискообразовани, гледат много тв и не искат да приемат различното мнение, дори при обективни доказателства, че то е по-меродавно. което си е напълно човешка черта, добре експлоатирана от партийните спецове по връзки с обществеността.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Царя да го.....Бат Бойко ще оправи работите,ама малко по-малко глупендери ако има покрай него.Да живей.Още 2 мандата и ще стрля на месо.Важното е за мен и винаги съм го казвал комунистите да го....,а това не е малко.Там е бъдещето.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Виновните за цената на всичко се наричат Федералния резерв, и Европейска централна банка.От започването на използването на книжни парите ~1808 до 2008 година за 200 г. са били напечатани 825 милярда $, а от 2007-ма като измислиха тази криза и Бейлаутите - за да спасяват разни фалиращи банки и дъжави - само за 18 месеца се напечатаха още толкова и вече има около 1,6 трилиона в обръщение, кухи пари (които след еднолично обявеното излизане на долара от златния стандарт при Никсън 1971 г, вече отдавна са и без златно покритие).Ако ЕЦБ със същата скорост печата пари заради Гърция ... не се чудете как има двойно повече пари в обръщение и как всичко ще поскъпне двойно, защото парите са се обезценили на половина. Бензин съм намирал 2006 г на 1,69 лева, значи реалистично мога да го очаквам да мине над 3,40 лв/л въпреки каквито и отчаяни данъчни акцизни облекчения да се въведат. Ако курса на долара не пада спрямо ЕВРОто или лева, или някоя друга валута, това не значи, че не се обезценява. Ако до Юли 2007 са Ви трябвали 125 японски йени за да си купите 1 долар, то около Юли 2011 година е можело да си го купите със само 75 JPY. Не е ли поевтинял?Ето за това не вярвайте на новините, че държавата може да оправи нещата ако да кажем махне акциза на горивата. (минималната заплата трябва да е 2х240лв, а средните доста по-нагоре). Всеки път дори и когато Европа се опитва да спасява - те още повече усложняват ситуацията, просто не могат да го проумеят или не искат поради ред причини.По правдоподобно обяснение не знам дали има в темата защото много се запалих от въпроса и първо поствам, а после ще чета другите какво са писали.
Коментар
-
ls1 написа:Градски, не знам дали царя папаше спестеното от Костов...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Airfan написа:............колегата ни от спортния отдел Явор Геронтиев. Медийното тенис гуру с най-добрия ретур продължава да прави журналистически удари.....Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ОФ: Симеон НИКОГА не е обещавал да да оправи БГ за 800 дни! Стига с този мит! Дословните му думи са: "Готов съм да предложа схема от икономически мерки и социално-икономическо партньорство, посредством които не по-късно от 800 дни прочутото българско трудолюбие и предприемчивост ще променят живота ви.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар