snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е виновен за цената на горивата?Бойко, Иран или ние сами
Collapse
X
-
-
@Immortalмоите познати и приятели, които гласуваха за бойко, хич не са мързеливи. освен това настоятелно си плащат всички данъци, такси и осигуровки и пр. дори когато могат да изклинчат. това, което ги обединява е, че са нискообразовани, гледат много тв и не искат да приемат различното мнение, дори при обективни доказателства, че то е по-меродавно. което си е напълно човешка черта, добре експлоатирана от партийните спецове по връзки с обществеността.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
nikolce написа:Така че колелото е просто алтернатива, не можеш да заместиш колата изцяло с колелото. Ама като се замисля, в голям % от случаите може според мен, просто навик .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Въпреки, че от всичко ляво ми се повдига, не ми харесва намесата на държавата в икономиката, но аджеба щом има регулирани неща, като таван на пенсиите, максимален осигурителен доход, минимална работна заплата, защо да няма пределно допустими цени на някои най-основни стоки, каквито са горивата?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
nikolce написа:snake написа:....
Коментар
-
snake написа:nikolce написа:Така че колелото е просто алтернатива, не можеш да заместиш колата изцяло с колелото. Ама като се замисля, в голям % от случаите може според мен, просто навик .
Коментар
-
jenshen73 написа:Пишеш малко на аба.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Immortal написа:nikolovvd написа:Те тогава беше глад и мизерия, а това сега са си някакви лигавщини и мърморене. :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nikolovvd написа:jenshen73 написа:Пишеш малко на аба.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Immortal написа:nikolovvd написа:Те тогава беше глад и мизерия, а това сега са си някакви лигавщини и мърморене. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ето такива няколко екипа трябва да дойдат в България и тогава всички ще влезнем в релсите . :D http://www.automedia.bg/news/article_17463.html
Коментар
-
коцев написа:Ето такива няколко екипа трябва да дойдат в България и тогава всички ще влезнем в релсите . :D http://www.automedia.bg/news/article_17463.htmlAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар