Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е виновен за цената на горивата?Бойко, Иран или ние сами

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аха, седиш и гледаш огледалото.

Коментар

Ами друго не ми остава . Аз вече съм взел-дал ,така че вашата съдба е във вашите ръце. :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Казах го със самоирония, Коцев, да не се обидиш. Щото и мен устата ми знае, ама революция не съм повел, спасявам си задника ежедневно и поединично и това е.

Коментар

ls1 написа:
          Казах го със самоирония, Коцев, да не се обидиш. Щото и мен устата ми знае, ама революция не съм повел, спасявам си задника ежедневно и поединично и това е.
          тук е истината
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Я да видя кой е тоя, дето се е обрекъл на обществото и не се спасява поединично?!
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Как кой бре?! Кой е тоя дето няма приятели?! Кой е тоя дето на рождения си ден седи сам като куче?! Ейййй, неблагодарен народ ей...

Коментар

коцев написа:
                Ми нищо. Стоим и гледаме сеир.
                Лошото е, че твърде много са кибиците. А знаеш - шах се играе от двама, а белот - максимум от четерима. Останалото - все кибици. Плямпате си за причините за скъпото гориво, а при днешната висока вече цена не виждам намалял трафик... Дори напротив - увеличава се сякаш в геометрична прогресия...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Yavor написа:
                  Както се казва - ’ползите от усиления труд са силно надценени’ Не мога да не се съглася с другаря Коцев - работа наистина се намира за млади хора, но това не означава че на тях им се работи...А не може за неквалифициран труд да се плаща голяма заплата ако не се лъжа????Пред очите ми е работата на жена ми, която всеки ден освобождава и назначава хора... като управител на магазин в голяма верига.Как па не можаха за 3 години да се намерят 80 читави човека, които да си гледат съвестно работата и да си пазят хляба бе?Вие знаете ли какво чудо е там?А да речеш да не им плащат - най- ниското ниво получават около 500лв заплата + работно облекло + други социални придобивки + твърдо 8 ( айде ако е блял - 9 ) часов работен ден с нужните фунционални почивки + заплата винаги и точно на 8мо число ( без изключения) + социални помещения за преобличане и къпане и почивка + ПЛАТЕН отпуск....А за това ниско ниво не се изисква никаква квалификация и опит - просто трябва да РАБОТИШ!Да не говорим че голямата система човек като е упорит и последователен има много възможности за израстване...
                  Жена ти да не е управител на Кауфланд? Не се ли притесняваш че може да ти изневерява с регионалния менижър?
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Виновни са всички фактори (включително човешки), но в различна степен.Аз като един виден българин ще си се спася поединично и вече съм решил да си взема електрически мотопед. Разхода за возенето ми е 1лв/100 км.Ако пък вземат да се спасят "поединично" достатъчно хора ще вземе и да стане нещо хубаво, а?
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

уж щяха да смъкват акциза, ама сега днеска министърчето като го настъпал Боко и евро комисаря, не няма да се променя нищо, и навсякъде по медиите само се тръби още ще скачат горивата, сега с Иран се оправдават, аз незнам дали петрола ни идва от Иран и какво общо има това при условие че петрола ни идва главно с танкери от Русия, какъв Иран,Ирак, Венецуела, Египет, Либия и незнам кои си , абе тия наште грабители управниците ни са си е.али ма.ата, заслужават да излезем и да ги изметем до крак, как всички са се наговорили едни и същи пари да дават, един бизнесмен няма дето дава европейски заплати, а "уж’ живеем в европа, и само да кажа на големите всезнайковци във форума дето казват на хората че са виновни че не работили достъчно. Колкото и да работят пак ще вземат 500 лева което не е достъчно да се води нормалеен живот, да не говорим да подържаш кола и да семейство, а така живеят 80% от българите,За мен виновни сме НИЕ че търпим шепа хора да си живеят близо 67 години като феодали, преди БКП сега СДС,БСП,,ГЕРБ все едни и същи с различни имена, които ни ограбват всеки божи ден.
                      Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
                      Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
                      Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
                      Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
                      ............

Коментар

idrltd написа:
                        уж щяха да смъкват акциза, ама сега днеска министърчето като го настъпал Боко и евро комисаря, не няма да се променя нищо, и навсякъде по медиите само се тръби още ще скачат горивата, сега с Иран се оправдават, аз незнам дали петрола ни идва от Иран и какво общо има това при условие че петрола ни идва главно с танкери от Русия, какъв Иран,Ирак, Венецуела, Египет, Либия и незнам кои си , абе тия наште грабители управниците ни са си е.али ма.ата, заслужават да излезем и да ги изметем до крак, как всички са се наговорили едни и същи пари да дават, един бизнесмен няма дето дава европейски заплати, а "уж’ живеем в европа, и само да кажа на големите всезнайковци във форума дето казват на хората че са виновни че не работили достъчно. Колкото и да работят пак ще вземат 500 лева което не е достъчно да се води нормалеен живот, да не говорим да подържаш кола и да семейство, а така живеят 80% от българите,За мен виновни сме НИЕ че търпим шепа хора да си живеят близо 67 години като феодали, преди БКП сега СДС,БСП,,ГЕРБ все едни и същи с различни имена, които ни ограбват всеки божи ден.
                        Колега, и друг път съм казвала, че човек има толкова възможности в живота, колкото си мисли, че има. Ако за теб единствената възможност, която виждаш, е да работиш за 500 лева, значи няма скоро да се оправиш. И да, българинът като цяло го мързи, гледа чашката и масата, не само че не може, но не иска и да се научи. Примери за това много и всеки, който си изкарва хляба, като работи за себе си, ще го потвърди. А като гледам никой във форума, който работи здраво, не се оплаква - оплакват се хората, които чакат някой да дойде и да им оправи живота. Цените са такива, каквито са. Вчера например да се включа в движението налято по главния път Варна-Бургас ми отне 15 минути. В края на магистралата след Варна до Приселци имаше задръстване - от какъв зор цените ще тръгнат надолу, при условие, че хората не слизат от колите си? А след като хората могат да карат колите си, то значи или имат пари, което е по-вероятно, или са прости да лишават себе си и семействата си от по-важни неща (има и такива хора).

Коментар

infineon написа:
                          Yavor написа:
                          Както се казва - ’ползите от усиления труд са силно надценени’ Не мога да не се съглася с другаря Коцев - работа наистина се намира за млади хора, но това не означава че на тях им се работи...А не може за неквалифициран труд да се плаща голяма заплата ако не се лъжа????Пред очите ми е работата на жена ми, която всеки ден освобождава и назначава хора... като управител на магазин в голяма верига.Как па не можаха за 3 години да се намерят 80 читави човека, които да си гледат съвестно работата и да си пазят хляба бе?Вие знаете ли какво чудо е там?А да речеш да не им плащат - най- ниското ниво получават около 500лв заплата + работно облекло + други социални придобивки + твърдо 8 ( айде ако е блял - 9 ) часов работен ден с нужните фунционални почивки + заплата винаги и точно на 8мо число ( без изключения) + социални помещения за преобличане и къпане и почивка + ПЛАТЕН отпуск....А за това ниско ниво не се изисква никаква квалификация и опит - просто трябва да РАБОТИШ!Да не говорим че голямата система човек като е упорит и последователен има много възможности за израстване...
                          Жена ти да не е управител на Кауфланд? Не се ли притесняваш че може да ти изневерява с регионалния менижър?
                          Е що па с регионалния?Аз съм и казал ко ше прави такива работи, да стреля направо по биг босовете....Кел файда от регионалния...
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

idrltd написа:
                            Много правилно си го казал колега. +1Лично аз за моята работа мога да кажа че работя не по-малко от който и да било европейски колега, даже ако трябва да съм точен и повече. Но вземам около 10 пъти по-малко. А и наблюденията са ми същите и в други области. Но БГ Работодателя не му се чака а иска да стане милионер пък защо не и милиардер за няколко годинки.
                            Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
                            ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Tihomir78: ми стани и ти БГ работодател да станеш милионер и милиардер, че да видиш от де изгрява слънцето за БГ работодателя. Пък тогава да видим как 8те часа работа ще ти се виждат като почивка на Малдивите.

Коментар

http://offnews.offroad-bulgaria.com/...o-techno-zlato
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X