Аз нали не ви преча като си мълча.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е виновен за цената на горивата?Бойко, Иран или ние сами
Collapse
X
-
Колеги, господа. Защо ли си въобразявам, че темата е "кой е виновен за скъпите горива" а не за нашите неволи и тези на съседа? Тия приказки за това как Бате Бойко и ко. ни акат на главите ги слушам и на около 5000км от България. Знам , как вчера Пешо от съседния блок източил 10те литра от Ладата на Гошо и ся той пък му нарязал гумите за да му върне "услугата". Такива приказки бол. Айде малко по-така. На мен ми е интересно все пак, защо аджеба горивото поскъпва! Как се получава това ,че тук пълня резервоара който е с 10л повече от този в БГ с $35 по-малко? Не ми продължавайте с това ,че щом съм на компютъра значи не работя.Работя и то по 80 часа на седмица !!! Разбира се не в България, но все пак съм българин, което значи ,че не всички сме лайна.Дайте по темата моля !!!
Коментар
-
lametobg написа:Колеги, господа. Защо ли си въобразявам, че темата е "кой е виновен за скъпите горива" а не за нашите неволи и тези на съседа? Тия приказки за това как Бате Бойко и ко. ни акат на главите ги слушам и на около 5000км от България. Знам , как вчера Пешо от съседния блок източил 10те литра от Ладата на Гошо и ся той пък му нарязал гумите за да му върне "услугата". Такива приказки бол. Айде малко по-така. На мен ми е интересно все пак, защо аджеба горивото поскъпва! Как се получава това ,че тук пълня резервоара който е с 10л повече от този в БГ с $35 по-малко? Не ми продължавайте с това ,че щом съм на компютъра значи не работя.Работя и то по 80 часа на седмица !!! Разбира се не в България, но все пак съм българин, което значи ,че не всички сме лайна.Дайте по темата моля !!!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho: невероятно, но факт - в чужбина българинът пази, не хвърля боклуци, работи здраво и дори циганите си мият колите с кофата и парцала, вместо да осират всичко, спазва закона и т.н. В България българинът плюе, псува, хвърля боклуци и работи колкото да се каже, че върши нещо, и не спазва закона. Ако има някой психолог, може да разясни защо е така, но това са фактите. lametobg: Като говориш в долари, вероятно си в САЩ. Със САЩ не могат да се правят сравнения изобщо по ред знайни и незнайни причини - сравнявай с ЕС.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Четейки темата Ви и за да се оправдае , Бойко е тропнал с крак и е причинил земетресението в Иран, да вярно има някакви жертви, ама така ще се повиши официално цената на петрола и тук ще вдигнат цената на горивата без никакви притеснения. пп А да цялата тема е в такъв стил та не се стърпях.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ами според мен не сме мързеливи, че сме глупави - факт. Но сме си направо работливи. Имам приятели в Англия, които са в завод за птиче месо. Там 80% от служителите са от БГ, понеже са изпълнителни и не трябва да им се повтаря. Англичанин в завода няма, защото никой неще да седи по 10 часа прав. В София, повечето ми познати си се трудят здраво за да си запазят работата. Доста се случва да дойде някой Петкан от Чуричене (само пример е не се обиждайте) който е навит тази същата работа да я върши за 300лв. Ако труда е физически обикновенно си те сменя!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
ele написа:batproho: невероятно, но факт - в чужбина българинът пази, не хвърля боклуци, работи здраво и дори циганите си мият колите с кофата и парцала, вместо да осират всичко, спазва закона и т.н. В България българинът плюе, псува, хвърля боклуци и работи колкото да се каже, че върши нещо, и не спазва закона. Ако има някой психолог, може да разясни защо е така, но това са фактите.
Коментар
-
Kuku написа:ele написа:batproho: невероятно, но факт - в чужбина българинът пази, не хвърля боклуци, работи здраво и дори циганите си мият колите с кофата и парцала, вместо да осират всичко, спазва закона и т.н. В България българинът плюе, псува, хвърля боклуци и работи колкото да се каже, че върши нещо, и не спазва закона. Ако има някой психолог, може да разясни защо е така, но това са фактите.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Kuku написа:Тоест, безнаказаното поведение се толерира от контролните органи и от там следва, че хората си позволяват своеволия, които се натрупват с времето и лъсват доста ярко в даден моментSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Спомняте ли си, когато се пусна слух, че в ЗДвП ще впишат член, по който ще ни глобяват за мръсни коли?Припомнете си какъв вой настана по форумите! Почти съм сигурен, че тук има такава тема или е обсъждано това.Сега се сетете какво ще стане, ако се забрани да се простира на терасите! В Италия глобата за това е 100 Евро. За изхвърлен боклук на магистрала в Германия глобата е 70 Евро и полицая те чака да се върнеш и да му донесеш боклука, който си изхвърлил.Ние си имаме поговорка за това явление - "Кучето скача според тоягата."Защо преди никой не спираше на пешеходни пътеки, а сега като направиха глобата 200 лв - спират?Защо вече никой не кара с 120 през селата, а повечето водачи не смеят да надвишат ограничението на скоростта с повече от 7-8 км.?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
jenshen73 написа:Kuku написа:Тоест, безнаказаното поведение се толерира от контролните органи и от там следва, че хората си позволяват своеволия, които се натрупват с времето и лъсват доста ярко в даден момент
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар