http://www.dnes.bg/politika/2012/08/...eva.166135Ей го (в)на новият ни избавител Поредният червен проект... А САЩ пратиха голф на червената планета...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е виновен за цената на горивата?Бойко, Иран или ние сами
Collapse
X
-
Humppa
-
slonikon написа:а на каква основа обобщаваш? ти минаваш ли на червено, ходиш ли мръсен и раздърпан, крадеш ли от супермаркета? ако да - твоя работа, но повечето хора не го правят. ако - не, що казваш, ние. кажи: всички вие сте виновни, а само аз съм нормален гражданин на тая държава.
Коментар
-
масово означава, че всеки ден, като влезеш в супермаркета охраната изважда поне 1 крадец, от масово крадящия български народ, като си на светофар, колите масово минават на червено, и само 2-3 идиота си чакат зеленото и пр. аз такива работи не виждам. е, не знам във варна как е по принцип, но миналото лято изкарах 25 мин. на един ляв завой на тоя булевард, дето се влиза в града и, въпреки, че минаваха по макс. по 2 коли, от поне 20 само един задръсти движението. това ли е масовост?!после, в моя квартал, такива силни музики късно вечер, не си спомням да е имало повече от 1-2 пъти, за посред нощ да не говорим. откакто децата ми са достатъчно големи, за да играят с другите деца, установих, че това с родителите, дето масово прикривали децата си, също е пълна лъжа. наблюденията ми (включително от родителски срещи) са, че се отнася за около 5%. на нашата площадка беше едно такова дете, сега са нула, щото другите деца го оправиха за секунди. не те знам къде във варна живееш, но от моя профил се вижда, че не живея в резиденция Бояна, и не ми се вярва да съм уцелил единственото място с нормални хора в цялата страна. може би просто повече вярвам на очите си и по-малко на телевизията (вж. първото изречение на темата).така че, ако може, без обидни генерализации!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Аспарух виновен, че не ни е заселил на място с нефт. Тогава сигурно хората пари щяха да правят от страха на хората, че дупките, дето се отварят след изтеглянето на нефта, ще погълнат всичко отгоре.... Що си губите времето да мислите за глупости, вместо да го оползотворявате за нещо по-добро??? Да бачка примерно, да имате за бензин?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
женшен пак се изказа неподготвен бе пич, ми нали това ни е проблема на нас като нация, че всеки иска да е патрон и да е шеф и само да показва с пръст и да върти "бизнес" а няма кои да работи, другият проблем е че държавата протекционира ниското заплащане за даFiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
idrltd написа:женшен пак се изказа неподготвен бе пич, ми нали това ни е проблема на нас като нация, че всеки иска да е патрон и да е шеф и само да показва с пръст и да върти "бизнес" а няма кои да работи, другият проблем е че държавата протекционира ниското заплащане за даВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
idrltd написа:женшен пак се изказа неподготвен бе пич, ми нали това ни е проблема на нас като нация, че всеки иска да е патрон и да е шеф и само да показва с пръст и да върти "бизнес" а няма кои да работи, другият проблем е че държавата протекционира ниското заплащане за дабраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
rebel написа:- аз няма да си платя актовете, няма да си платя данъците и ще си мишкувам и ще се правя, че не съм получил изпратената призовка, пък ако искат да дойдат книжката да ми вземат!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Не можах да разбера какво общо има това, че на някой му е нисък дохода с това, че горивото му струва 2.70 лева? Не разбрахте ли, че докато се тъпчете по бензиностанциите, докато ходите по един човек в кола на работа, докато си карате лигавите деца с колата на училище, което е на 800 метра и докато стоите пред компютъра в работно време и ровите във фейсбук и Фиат Форум България - горивото ще е скъпо, а доходите ще са ниски. Това е положението. Не работите достатъчно. Не генерирате Брутен Вътрешен Продукт. Не си плащате данъците, не си плащате осигуровките, пускате теми за да питате къде да минете ГТП без платен данък, как да продадете колата си, като досега не е регистрирана в общината. Като се появи нова камера - всички форуми бълват теми за това къде е новата камера. Значи може да намалиш и да караш с 90 при камерата, а преди и след нея - може да караш със 120. Това е разхищение на гориво. За да стигнеш 7 минути и 18 секунди по-бързо. А после се мрънка, че горивото е скъпо. Едно време още ОТ ПЪРВИ КЛАС, втората седмица - ходех сам и пеша на училище. Никой никога и по никакъв начин не ме е возил с кола. Бойко ви е виновен за горивото. В цяла Европа е на такава цена, че и по-скъпа, плащаме сигурно най-малкия акциз и пак недоволни! Ами спри да зареждаш бе, Ганьо!!! Тегли им мутка пайна и ходи пеш и с градския транспорт. Или си баровец и без колата не можеш да живееш? Ако е така - не мрънкай! Лесно е да се мрънка, по-трудно е да се действа. Темата е точно "Кой ми сра в гащите?" Евала на Женшена, с първия си пост в темата ви го каза кратко, ясно и точно, и това е самата истина!!!Ред.: Аре пак да протестираме като направим опашка на бензиностанцията и зареждаме гориво
Коментар
-
С всичко съм съгласен, освен сogi28b написа:Не работите достатъчно. Не генерирате Брутен Вътрешен Продукт.
Коментар
-
ами да, ми то и без ток може да се живее. топла вода? за какво ми е - баба ми все едно тец е имала у тях, като малка. къв съм аз, че да искам да живея, като средния гражданин на ЕС? лекарствата ми били скъпи, ми кви лекарства, едно време прабаба ми успешно е доживяла 40 години без инсулин! айде да не продължавам!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Що винаги трябва да гледате в канчето на другите? Ей оня ден дават една жена на възраст от испания по ТВто дето разказва как работодателят й починал, загубила работата, загубила жилището и ся живее с помощи - на това много хубаво ли му викате? Безработицата в Испания е 25%, това много ли е хубаво? Чух че бизнесът с колела в Гърция процъфтявал - това сигурно е щото им са много парите.... щом те ходят с велосипеди, а ние се дундуркаме в колата, сакън да не си счупим краката да повървим 1-2 километра - значи ние сме по-богати от тях. Не е важно колко ти е заплатата, а какво можеш да си купиш с нея ogi28b: +1Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз пък съм против категоризирането на хора пишещи в 9:30ч. Аз даже съм потърпевш Има хора като мен, на които има се налага отвреме навреме да работят през ноща. И от време на време не мога да заспя в 6:00ч, когато се прибирам. Дотук с оправданията. Лично мое мнение е, че пазара на труда си ... е*а тефрите. Какво има предвид, нормално е когато има пазар да има и коректност. Като за пазар на моят труд трябва да имам гарант, т.е. синдикат. Е да ама в България, не мога да избирам, т.е. мога ама между 2-ма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар