Стоя си аз тая вечер в хола и викам я чакай да чуя по Нова Тв какви са новините от деня и веднага ме пребиха с новина: О боже 2,71лв./литър дизел. Веднага им теглих една благословия на монопола ( Лукойл), и почнах да си мисля как цените бавно ще минат 3,00 лева за литърА за жалост доходите ни даже намаляват. Та искам да ви питам колеги и читатели на форума според вас кой е виновен за скока на цените и как така цените не могат да се регулират както е в нормалните държави?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е виновен за цената на горивата?Бойко, Иран или ние сами
Collapse
X
-
rotdot
Re: Кой е виновен за цената на горивата?Бойко, Иран или ние
idrltd написа:Стоя си аз тая вечер в хола и викам я чакай да чуя по Нова Тв какви са новините от деня и веднага ме пребиха с новина: О боже 2,71лв./литър дизел. Веднага им теглих една благословия на монопола ( Лукойл), и почнах да си мисля как цените бавно ще минат 3,00 лева за литърА за жалост доходите ни даже намаляват. Та искам да ви питам колеги и читатели на форума според вас кой е виновен за скока на цените и как така цените не могат да се регулират както е в нормалните държави?
-
И да добавя - синдикати в България няма, не е и имало. В самия закона си пише кои са законните синдикати. Само погледнете в една нормална държава колко на брой синдикати има. Да не говорим "колко работа вършат". А нашите, два, единствени, предлагани от държавата с закон, стоят и се чешат по камбаните
Коментар
-
Докато имате време в 9:04 да си чешете пич масали по форумите - вие ще сте си виновни.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар