Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание!!!Има много ментета LED дневни светлини!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И мнооого Офци...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

за мен е достатъчно само възможността да ме спрат от движение, независимо, че после ще падне този акт. Какво значение има, че ще падне, след като са ти застреляли дни в нерви, разправии, пропуснати ползи, изхабена отпуска, вместо да си лежа на плажчето, да се занимавам да пада акт. Не е ли по-лесно просто да си карате на къси, какъв е смисъла от всички тези глупости, хем са грозни, хем струват пари, хем са още един потенциално опасен китайски елемент да запали колата, какво толкова ви коства да си карате на къси? Разбирам да сте с някоя немска каска, на която като извадиш ключа и не гаснат светлините, а при нас всичко си е културно. Ако ви е за прескъпите крушки, плаша се като си помисля каква ли икономия правите при другите агрегати....
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Друго е да дадеш 130-140 лв. за LED светлини (толкова са хубавите), да отделиш един ден за монтаж. После като се спрат милицоинерите, да им обясняваш, колко са законни, колко те не са в час, да им вадиш сертификати, докато стотици други минават покрай вас на къси светлини и ви забравят.
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

ми да ги съберат ченгетата и да им обяснят кое и как след като приеха закона, а в същото време има Европейска директива или каквото се води там за дневните светлинида знаят какво да гледатда им направят и по един шаблон и да следят дали са монтирани правилноако не им изнася да не спират никой и това е
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ми те от КАТ си го казват кое е дневна светлина и има ли почва у нас. http://fakti.bg/m/news/46175
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Нищо подобно, Костов е толкова прост, че изобщо не трябва и да се гледа, камо ли слуша.....Цитат от колега от друг форум:
              Мани го тоя, оня ден (понеделник) му звъняхме от редакцията за официално становище и той изръси, че можело да се кара и на габарити и че "фабричните дневни светлини на новите автомобили всъщност били по-силни габарити"?!?!След това му обясних, че при някои модели автомобили (Холцваген например) в официалните сервизи могат да ти монтират модул "дневни светлини", който включва късите на 30%, той продължи да ми обяснява, че това на практика пак били "по-силни габарити".Направете си сметка колко е наясно с нещата...Що ли не го записах и да го пусна в мрежата...
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Споко колеги,Като гледам какви Франкенщайни се навъдиха по улиците мисля, че най-много още един месец ще е свободата за разните тунинг изпълнения и ще плъзнат темите от рода на: "Глобиха ме за допълнителни дневни светлини", "Как да докажа, че са китайските ми супер, хипер, сертифицирани ламби са конструктивно заложени в модела автомобил", а също теми и "Как да мина ГТП" и т.н.На мен лично всичко освен заводското или официално тунинг изпълнение ми е цигания, е може би с изключение на сини пръскалки, но засега се въздържам да скоча до Илиенци.
                Lupo - The Monster
                Е83 3D

Коментар

родните полицаи да се замислят защо производители като Филипс и Осрам продават афтърмаркет дневни светлини...а този герой Костов като започне да кара с колан и да не говори по телефона в същото време - тогава да коментира закона :D
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                    Нищо подобно, Костов е толкова прост, че изобщо не трябва и да се гледа, камо ли слуша.....
                    Да обаче и хляба и ножа са в него, а ние оставаме с две празни ръце, с които можем само да си свалим гащите!Аз отказвам!!!
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

Крайно време е да се научим ,че всякакви преработки и дослагвания по колите не трябва да се прави. Какви са тия басове в багажника на колата и надути докрай така че ги чувам от 200м и колата се движи по улиците на града . Ми водача никога не ще чуе че линейка пищи , че пожарна е пуснала сирена . Ама се пишем на велики .За светлините пък да не говорим . Там какви ли не изобретения има .пази боже .Ама слободията какво ли не прави .

Коментар

коцев написа:
                        Крайно време е да се научим ,че всякакви преработки и дослагвания по колите не трябва да се прави. Какви са тия басове в багажника на колата и надути докрай така че ги чувам от 200м и колата се движи по улиците на града . Ми водача никога не ще чуе че линейка пищи , че пожарна е пуснала сирена . Ама се пишем на велики .За светлините пък да не говорим . Там какви ли не изобретения има .пази боже .Ама слободията какво ли не прави .
                        Колега, заради глухите са измислили сини сигнални светлини в комплект със сирените. А за слепите (слава богу, че няма много слепи шофьори, а само заслепени) са конкретните сирени. Докато даденото нещо не променя конструкцията на автомобила - не е незаконно. Аз със хендсфрито в ушите да не мислиш, че чувам сирените?
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Да знаеш ,че си прав . :D За това сме си ги купили тия коли да си правим с тях каквото си поискаме . Все пак те са частна собственост, а тя е неприкосновена .
                          Прикачени файлове

Коментар

КАТ Бургас разрешават дневните светлини стига да са с ярка осветеност,сертификат и правилен монтаж и задължително да светят с габаринти светлини и да се изключват при къси.Запитването е направено днес към висши офицери от мои клиент на които съм му поставил вече такива лед светлини....
                            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
                              КАТ Бургас разрешават дневните светлини стига да са с ярка осветеност,сертификат и правилен монтаж и задължително да светят с габаринти светлини и да се изключват при къси.Запитването е направено днес към висши офицери от мои клиент на които съм му поставил вече такива лед светлини....
                              То в Бургас добре,ама в КАТ Сливен дали е така?Не ми се рискува с "тука има,тука няма.Де е диодчето?"
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                galinchooo написа:
                                То в Бургас добре,ама в КАТ Сливен дали е така?Не ми се рискува с "тука има,тука няма.Де е диодчето?"
                                "...и задължително да светят с габаринти светлини " дрън-дрън. пак свободни съчинения!
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X