Честито и от мен,колата ми събра очите... Има си всичко за една кола и определено не е с онова гадно табло,което ме отблъсква в други темпри.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова/стара Темпра или "Привет от Варна!"
Collapse
X
-
Нова/стара Темпра или "Привет от Варна!"
Честито и от мен !И аз за такава кола се замислям , защото с БРАВА си е живо наказване по далечни дестинации с 4 човека ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Chefo77 написа:Второ зареждане догоре и колонката каза : под 8/100 в чисто градски условия. Ако трябва да сме точни - 204 км с 15.6 литра пълно - пълно.Което ама хич не е зле, според мен ...Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Е тъй де тя турбинката си иска своето. :D И комбито е малко по-тежичко към 60-70кг мисля, пък мойта е олекотена заради ръждата :D но просто при дизелите мисля че няма голяма разлика. Голяма разлика съм усещал от различните бензиностанции ама това е друга тема :D Важното че ти е на сърце и и добавяш още екстри.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Мале колко време не съм писал ...Голям звяр. Голяма машина. Много и се кефя! Колко носи и колко товари не е истина. Колегата с Пасат-а вика "Най-накрая си взе КОЛА за работа" Взех си оригинални хальмин джанти - за летните гуми. От 2 седмици имам нова музика, вързах и задните колони и вече си имам 4 (доколкото 4х10 см могат да се нарекат колони), вчера се наложи да сменя бендикс (бррр, 65 лева + 30 за труда), а днес успях да пусна и тока на задния джам, че всички крачета бяха изкъртени и подгрев йок ... Да не пропусна новия Exide Premium 72/720. Да взема да и напълня климатика и да мирясам Ааа, и да не забравя новите зимни гуми Силно се надявам да не ме изгонят от къщи с тази кола. Другата си я направих кукла - няма втора такава - жената ме изтрая. Да видим на тая дали ще се пречупи
Коментар
-
От миналата седмица вече съм с климатик и тази реши да се прави на интересна. Само на 233 000 км и ... може ли да не мога да изкарам лоста от втора скорост при запален мотор и педала на съединителя да остане странно мек ... На прибежки и припълзявания при Ивчо, лагера да вземе да се строши и да отнесе някоя и друга ламела от притискателя ... Та нов съединител комплект се наложи скоропостижно. Но сякаш ми се вижда нормално, с оглед навъртяните километри ...
Коментар
-
Tempras написа:Колко ти излезе Темпрата горе-долу до този момент в лева, би ли споделил?
Коментар
-
Още почти година по-късно ... невероятен автомобил. Перфектно работно добиче. От последния пост досега съм сменил ... 2 лагера на предните главини, и то наскоро.Разход на масло - около 500 мл за 10 000 км. Като се има предвид, че капе от някаква дефтунга отдолу ... И между другото, дюзите явно се прочистиха след масирана интервенция със STP ... освен всичко друго и върви, да И се не види!
Коментар
-
veselin10 написа:Кефя се. Тя мойта мара с година по-млада, ама така ми е паснала на гъзо, че утре като си я зема с новия джам почвам да се замислям за цялосно външно реставриране....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар