Честито и от мен,колата ми събра очите... Има си всичко за една кола и определено не е с онова гадно табло,което ме отблъсква в други темпри.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова/стара Темпра или "Привет от Варна!"
Collapse
X
-
Нова/стара Темпра или "Привет от Варна!"
Честито и от мен !И аз за такава кола се замислям , защото с БРАВА си е живо наказване по далечни дестинации с 4 човека ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Chefo77 написа:Второ зареждане догоре и колонката каза : под 8/100 в чисто градски условия. Ако трябва да сме точни - 204 км с 15.6 литра пълно - пълно.Което ама хич не е зле, според мен .... На мен за дизелче ми се вижда множко. Моята съм я засичал зимата само градско на 7-8км и ми дойде 7/100, а сега ми е около 6. Е наистина празна върви , най-много 2 души
Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Е тъй де тя турбинката си иска своето. :D И комбито е малко по-тежичко към 60-70кг мисля, пък мойта е олекотена заради ръждата :D но просто при дизелите мисля че няма голяма разлика. Голяма разлика съм усещал от различните бензиностанции ама това е друга тема :D Важното че ти е на сърце и и добавяш още екстри.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Мале колко време не съм писал ...Голям звяр. Голяма машина. Много и се кефя! Колко носи и колко товари не е истина. Колегата с Пасат-а вика "Най-накрая си взе КОЛА за работа"Взех си оригинални хальмин джанти - за летните гуми. От 2 седмици имам нова музика, вързах и задните колони и вече си имам 4 (доколкото 4х10 см могат да се нарекат колони), вчера се наложи да сменя бендикс (бррр, 65 лева + 30 за труда), а днес успях да пусна и тока на задния джам, че всички крачета бяха изкъртени и подгрев йок ... Да не пропусна новия Exide Premium 72/720. Да взема да и напълня климатика и да мирясам
Ааа, и да не забравя новите зимни гуми
Силно се надявам да не ме изгонят от къщи с тази кола. Другата си я направих кукла - няма втора такава - жената ме изтрая. Да видим на тая дали ще се пречупи
Коментар
-
От миналата седмица вече съм с климатик и тази реши да се прави на интересна. Само на 233 000 км и ... може ли да не мога да изкарам лоста от втора скорост при запален мотор и педала на съединителя да остане странно мек ... На прибежки и припълзявания при Ивчо, лагера да вземе да се строши и да отнесе някоя и друга ламела от притискателя ... Та нов съединител комплект се наложи скоропостижно. Но сякаш ми се вижда нормално, с оглед навъртяните километри ...
Коментар
-
Tempras написа:Колко ти излезе Темпрата горе-долу до този момент в лева, би ли споделил?
Коментар
-
Още почти година по-късно ... невероятен автомобил. Перфектно работно добиче. От последния пост досега съм сменил ... 2 лагера на предните главини, и то наскоро.Разход на масло - около 500 мл за 10 000 км. Като се има предвид, че капе от някаква дефтунга отдолу ...И между другото, дюзите явно се прочистиха след масирана интервенция със STP ... освен всичко друго и върви, да И се не види!
Коментар
-
veselin10 написа:Кефя се. Тя мойта мара с година по-млада, ама така ми е паснала на гъзо, че утре като си я зема с новия джам почвам да се замислям за цялосно външно реставриране....
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар