Като за 800 лв супер запазена изглежда. Дано не ти се разваля.Колко гори?
Все още - никаква идея. 3 пъти съм слагал нафта, двата пъти по 20 литра, преди малко я напълних догоре и след 2-3 дни пак ще я напълня. Да видя колко е. За мен това е меренето - пълно-пълно. Не от лампа до лампа, не от чертичка до чертичка Надявам се да е около или под Ровъра, а той гори между 6.2 и 7.5 в града - зависи колко го натискам, дали е топло или студено, с или без климатик ...Абе нищо няма да върне, сигурен съм След напълването забелязах още един проблем - стрелката на нивомера не се качва над половината. Дреме ми, нали надолу си работи, лампата също
Честито колега изглежда много натокана темпричката.Бяха си голям хит навремето,а и все още що да не.За нивомера предполагам е клеясал поплавъка,щото сигурно не е пълнена толкова никога.Нафтата ще го разяде и на сутринта току виж показва реално.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
За тези 800 лв като си сложиш разходите- акумулатор, носачи, амортисьори, ключалки, гражданска - за толкова пари можеше да си намериш мареа даже.
То пък мареята голям келепир. Сигурно се повтарям ама според мен единственото предимство на мареята пред темпрата е визията (особенно за комбито ) Имам наблюдения върху двете. Мара има доста повече дребни и дразнещи болежки...
Абе ти нейде из Цветния ли си?П.П. Искам и аз такъв кораб. Темпрата си е направо като каравана сравнена с Мареа. И честито де - разните хейтъри с много акъл не можеш ги поправи - тоя кораб ми пълни очите и накрая ще направя даунгрейд
Абе ти нейде из Цветния ли си?П.П. Искам и аз такъв кораб. Темпрата си е направо като каравана сравнена с Мареа. И честито де - разните хейтъри с много акъл не можеш ги поправи - тоя кораб ми пълни очите и накрая ще направя даунгрейд
Нее, в Цветния не съм стъпвал от има-няма 2 месеца. Иначе живея до МакДрайв.Искаш кораб - купи си Хората за парите, за която я взех телефон си купуват Аз - кола, и не само това - даже и се кефя
Хех, честита придобивка и от мен.Гледай да си пазиш лявото огледало.Намирането на механично огледало с датчик за температура се оказа мисия невъзможна за мен Поне преди години, де.Иначе имах(ме) мотамо същата, дори и по цвят.Жива и още пущината, мърда и като цяло се радва на добро здраве.
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Датчик за температура ли??? Че за какво И е на колата, тя няма термометър? Т.е. има, но определено не взема сигнал от който и да е датчик извън него самия
Нее, в Цветния не съм стъпвал от има-няма 2 месеца. Иначе живея до МакДрайв.Искаш кораб - купи си Хората за парите, за която я взех телефон си купуват Аз - кола, и не само това - даже и се кефя
Да не те разочаровам, но ако не е с дигиталното табло което Esper показа климатик няма. :D
Абе и на мен ми мина през главата нещо такова, но бутона, който lametobg показа, заедно с тръбите в коша, компресора и дехидратора ме убедиха в обратното Не само, че има климатик, ами няма и фреон - а защо ще го дипля другия месец Ако не е с дигиталното табло няма климатроник по-скоро. Гледал съм сигурно 100 Темпри на снимки и не видях на друга да има аналогово табло, махагон и климатик. Тези двата бутона между врътките - на климатика и на клапите, не ги видях на друго място
Честита придобивка колега, да си я караш с здраве и да не се налага често да я ремонтираш. В много добро състочние е, а щом има и клима не виждам какво повече можеш да искаш. Поне за тези пари си уцелил 6-ца от тотото. А това дето някои колеги викат ама защо не взе това или онова всеки си има личен избор и предпочитания както към марка така и към модел. Пък и при колите втора ръка по-важно е състоянието на конкретен автомобил отколкото годините или километрите. Още веднъж много безаварийни километри с Темпричката.
Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар