infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова/стара Темпра или "Привет от Варна!"
Collapse
X
-
-
Честито колега изглежда много натокана темпричката.Бяха си голям хит навремето,а и все още що да не.За нивомера предполагам е клеясал поплавъка,щото сигурно не е пълнена толкова никога.Нафтата ще го разяде и на сутринта току виж показва реално.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
infineon написа:За тези 800 лв като си сложиш разходите- акумулатор, носачи, амортисьори, ключалки, гражданска - за толкова пари можеше да си намериш мареа даже.
Коментар
-
Chefo77 написа:...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Chefo77 написа:...
Коментар
-
Хех, честита придобивка и от мен.Гледай да си пазиш лявото огледало.Намирането на механично огледало с датчик за температура се оказа мисия невъзможна за мен Поне преди години, де.Иначе имах(ме) мотамо същата, дори и по цвят.Жива и още пущината, мърда и като цяло се радва на добро здраве.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Chefo77 написа:jenshen73 написа:Chefo77 написа:...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Tempras написа:Да не те разочаровам, но ако не е с дигиталното табло което Esper показа климатик няма. :D
Коментар
-
Честита придобивка колега, да си я караш с здраве и да не се налага често да я ремонтираш. В много добро състочние е, а щом има и клима не виждам какво повече можеш да искаш. Поне за тези пари си уцелил 6-ца от тотото. А това дето някои колеги викат ама защо не взе това или онова всеки си има личен избор и предпочитания както към марка така и към модел. Пък и при колите втора ръка по-важно е състоянието на конкретен автомобил отколкото годините или километрите. Още веднъж много безаварийни километри с Темпричката.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар