Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за GSM с 2 активни сим карти.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vital написа:
    Ако може да ползвам темата с един тъп въпрос...Има ли някой с Нокиа 100 или 101(2сим карти)?Пак се налага на мъкна 2ри телефон и искам да е нещо просто като тези. Интересува ме, вярно ли е че се чува отстрани този, с който си говориш...
    Имам за продаване един Samsung D880 в перфектен вид и окомплекотвка:телефон (двукартов и двете карти са активни постоянно), зарядно, USB кабел, слушалки. Цената е 90лв. като ще ти поема ЕКОНТ-а.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Благодаря ти за предложенията, ама и тия искат да ми ги подаряват :D Много плащаме фирмата за телефони :D

Коментар

Съпругата ми ползва: Samsung Galaxy Ace Duos (GT-S6802)! Мога да кажа, че телефона е забележителен, като дизайн, качества и опции! Андроид с един единствен недостатък, освен цената разбира се ... и той е, че камерата му въпреки ,че е 5мп НЯМА СВЕТКАВИЦА ... пълно безумие!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Колеги вчера си купих Nokia X2-02. За сега се справя чудесно,ще видим другата седмица как ще е!

Коментар

Jimy написа:
            Съпругата ми ползва: Samsung Galaxy Ace Duos (GT-S6802)! Мога да кажа, че телефона е забележителен, като дизайн, качества и опции! Андроид с един единствен недостатък, освен цената разбира се ... и той е, че камерата му въпреки ,че е 5мп НЯМА СВЕТКАВИЦА ... пълно безумие!
            Анджак, тъкмо се бях засилил да го купувам и .... о... изненада....Да попитам, че явно по разните сайтове хората са изгубени в превода....Някъде прочетох че само едната карта била активна...? Няма как да е така, на която те търсят, на нея вдигаш? ...Ясно че 2те едновременно не може макар че прочетох и това:"...Сред особеностите на устройството е и функцията Dual SIM always on, която позволява обажданията от втората SIM карта да бъдат автоматично пренасочвани, дори и потребителя да разговаря през първата...."Мерси,

Коментар

Sashe написа:
              Jimy написа:
              Анджак, тъкмо се бях засилил да го купувам и .... о... изненада....Да попитам, че явно по разните сайтове хората са изгубени в превода....Някъде прочетох че само едната карта била активна...? Няма как да е така, на която те търсят, на нея вдигаш? ...Ясно че 2те едновременно не може макар че прочетох и това:"...Сред особеностите на устройството е и функцията Dual SIM always on, която позволява обажданията от втората SIM карта да бъдат автоматично пренасочвани, дори и потребителя да разговаря през първата...."Мерси,
              Ский сега, повечето нови тачки са с Dual SIM stand by, но като говориш по едната линия - другата излиза от обхват. А пренасочването се прави с условие през оператора - т.е. това е същото като връзката с гласовата ти поща, като не си на линия. Аз в момента ползвам 2 самсунга, като единия е C3322 и прави точно това - едната линия излиза от обхват докато говоря по другата, а втория телефон е D880, който е с два радио модула и двата работят постоянно. За C3322 съм направил настройка през оператора (това го има и като меню в телефона) да ми пренасочва линията извън обхват към тази, която е активната - така виждам кой ме търси и връщам обаждането, че да не се набутва с цената на пренасочването. При D880 това е излишно защото, както писах по-горе е с 2 радио модула и линията по която не говоря си е активна. Общо взето дори може да се прави конференция по 2те линии
              Steliyan's Life!

Коментар

В момента ползвам телефон с две сим карти (глобул и мтел). Без да съм правил никакви настройки за прехвърляния на разговори и други гимнастики, когато говоря по глобулската карта в слушалката ми "чука" звънящия на мтелската карта.
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                  В момента ползвам телефон с две сим карти (глобул и мтел). Без да съм правил никакви настройки за прехвърляния на разговори и други гимнастики, когато говоря по глобулската карта в слушалката ми "чука" звънящия на мтелската карта.
                  Марка и модел?
                  Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 не знам колко пъти обясни, че има телефони, които го могат и които не го могат...

Коментар

vital написа:
                      jenshen73 не знам колко пъти обясни, че има телефони, които го могат и които не го могат...
                      Да бе, аз обяснявам и все някой нещо ще напише. Тъпото е, че в момента на пазара има само тачки, които "излизат" от линия. Сега, ако ще говорим за телефон на 3 години, чиято батерия едва изкарва 3 часа разговори - това е друга тема. В момента тествам едно D880, което го може, но едва изкарва 1/2 от времето на разговори на тоя дето не го може, а е и 2 пъти по-тежък щото просто се е родил по-отдавна...
                      Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                        kosta написа:
                        Марка и модел?
                        Марка: ALPS (китайско копие на Samsung Galaxy S II / S III, казвам копие, а не реплика)Модел:1808_v75_jabaol1Камера: 8 МРОперативна памет: 512 MBСлот за карта: до 16 GBПриложения: всички, които притежава Samsung Galaxy S II / S III Версия на Android: 4.0.3Версия на радиомодула: MAUL.11AMD.W11.50.SP.V14 (каквото и да означава)Версия на ядрото: 3.0.13 (каквото и да означава)Номер на версията: E1808_V75_JBAOL1_20120808 (каквото и да означава)Ето тук инфо в един руски сайт: http://forum.china-iphone.ru/viewtop...4766ffe8Има и критики и хвалби, аз лично съм много доволен, особенно от цената (неприлично ниска, тия китайци са много добри хора ), ама нищо общо с цената на Samsung-a
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Доста годинки изкарах с 2симов телефон и мога да кажа,че Samsung d 780е уникален телефон .С 2 радио-модула е,много корава батерия,удобен за работа,D 880 е далеч по-неудобен за работа,а е и слайд следователно лентовия кабел се прецаква.D 980 e супер ,но много проблеми създава тъча,така че не препоръчвам.За Nokia мога да кажа само,че моделите са така направени,че всички с изключение на теб чуват разговора който водиш
                          EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                          EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                          FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Онзи ден и аз си закупих двусимов телефон нямам идея дали работи или не втората карта за сега съм с една. Ето го телефончето LG андроид на хубава цена 259лв. http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l3_e405-4835.php
                            Обичам си работата.

Коментар

Аз ползвам Нокията вече 1седмица,мога да кажа че нямам проблем,работи си идеално,чува се идеално и през 2-те СИМ карти.

Коментар

VIT написа:
                                Аз ползвам Нокията вече 1седмица,мога да кажа че нямам проблем,работи си идеално,чува се идеално и през 2-те СИМ карти.
                                Така е колега,чува се,но заради отворите на задния капак чуват и околните.Ако това не те притеснява дерзай не лош избор,
                                EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                                EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                                FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Working...
                                X