Смятам скоро време да взема такъв GSM. Дайте съвет за апарат който да работи с две активни сим карти . Ако примерно говоря по едната и ме потърсят по другата да мога да видя кой ме търси,а не че съм извън обхват или че телефона ми е изключен. Интересува ме нещо до към 200 лв. Предпочитам да е Nokia.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за GSM с 2 активни сим карти.
Collapse
X
-
Re: Съвет за GSM с 2 активни сим карти.
VIT написа:Смятам скоро време да взема такъв GSM. Дайте съвет за апарат който да работи с две активни сим карти . Ако примерно говоря по едната и ме потърсят по другата да мога да видя кой ме търси,а не че съм извън обхват или че телефона ми е изключен. Интересува ме нещо до към 200 лв. Предпочитам да е Nokia.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Humppa
Nokia X1-01. Ползвам я само с 1 карта. Идеален телефон - има си фнерче, мп3-плейър, слот за мемори карта, издръжлива батерия.
Коментар
-
Humppa написа:Nokia X1-01. Ползвам я само с 1 карта. Идеален телефон - има си фнерче, мп3-плейър, слот за мемори карта, издръжлива батерия.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Колеги, май не четете въпроса. Две едновременно активно линии постоянно. На изброените нокии при разговор от едната линия другата излиза от обхват. Водят се Dual standby, а не Dual Tuner. Някои по-стари модели Самсунг го поддържат това.Steliyan's Life!
Коментар
-
VIT написа:Колеги,интересуват ме само GSM с 2 активни сим карти.Steliyan's Life!
Коментар
-
От доста години ползвам телефони с 2 сим карти. Предния ми беше Privileg X6 и работеше точно както искаш ти. Когато се води разговот от едната карта и ти звъннат на другата виждаш кой те търси и можеш дори да дадеш на холд първата, да говориш по втората и пак да се върнеш на първата. Това за този телефон. Ако намериш все още читава бройка батерии се продават по 20 лева. Аз лично търсих и не намерих и за това си купих Privileg SM5 с Android. Телефончето като за парите си е добро, но както казва и Женшен когато говориш по едната карта другата е офлайн.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Весо, на тоя привилег не ти ли се жалваха отсрещните, на втората линия, че не те чуват, че им шуми или нещо не е в ред? Защото моят опит с точно тия телефони е точно такъв.Steliyan's Life!
Коментар
-
Ползвам два такива двукартови телефона, страшен комфорт е вместо да ходя с 4 телефона.ползвам един IPRO E71 PRO и един Полароид и двете са страшни реплики ама пък ми вършат работа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ползвам PrivilegX6 от около 5 години.Нямам забележки. Другия телефон,който работи по начина по който искаш е Samsung C5212. Даже и цената ще се вместиш. Всичко останало не отговаря на твоите изисквания. Аз поне не съм намерил такъв.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ползвам два такива двукартови телефона, страшен комфорт е вместо да ходя с 4 телефона.ползвам един IPRO E71 PRO и един Полароид и двете са страшни реплики ама пък ми вършат работа.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар