Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за GSM с 2 активни сим карти.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я ъп на тази така интересна тема... Благодарско на jenshen73 за разясненията.Да питам аз нещо друго към ползвателите на смарт телефони с 2 сим карти - верно ли е че батерията им пада доста по бързо от на 1 сим-ов телефон... То верно че зависи как го ползваш, нет, разговори но и все пак някаква съпоставка.... ?

Коментар

Samsung C3322 - батерията изкарва на моето ползване около 4-5 дни, а ползването ми е сериозно. Все пак е с един радио модул, което е плюс за енергопотреблението.Samsung D880 - батерията изкарва 2 до максимум 3 дни при моето потребление, с два радио модула е и ... папка подобаващо.Двукартов телефон със сензорен екран не съм ползвал, но опита ми с капацитивните изобщо сочи, че и без това си хапват батерийка - ден, до два дни преко сили.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Имам Nokia X2-02 двусимова. Забелязвам че от няколко дни хората с които говоря от основната СИМ карта/Мтел/ казват че ме чуват лошо и/или с ехо. Размених картите ,2-та/Виваком/ , като че ли това сега изчезна, но на Мтел пак се случват същите неща. Чудя се проблема от телефона ли е/Най-вероятно/ или от оператора/Мтел/. Евентуално другото което се съмнявам е, че съм усилил звука почити до последно и да се получава някаква микрофония. Сега ще пробвам да сложа СИм картата в друг самостоятелен телефон ,пак Нокия и ще видя как ще е .

Коментар

VIT написа:
          Имам Nokia X2-02 двусимова. Забелязвам че от няколко дни хората с които говоря от основната СИМ карта/Мтел/ казват че ме чуват лошо и/или с ехо. Размених картите ,2-та/Виваком/ , като че ли това сега изчезна, но на Мтел пак се случват същите неща. Чудя се проблема от телефона ли е/Най-вероятно/ или от оператора/Мтел/. Евентуално другото което се съмнявам е, че съм усилил звука почити до последно и да се получава някаква микрофония. Сега ще пробвам да сложа СИм картата в друг самостоятелен телефон ,пак Нокия и ще видя как ще е .
          Ако я ползваш с калъф - е от калъфа. Иначе повечето двукартови телефони правят парчета с втората карта. Рядко SAMSUNG с двата радиомодула не дават отражение на втория. Предии много време има китайски с 2 модула - втория модул явно имаше някакъв проблем с кодека, защото ме чуваха зле въпреки всичко. Или тихо или с шум или с ехо. Харизах го на един камионджия, щото имаше и телевизия
          Steliyan's Life!

Коментар

Нямам калъф!

Коментар

Извинявайте но да попитам,някой набивал ли е пари в такава машинка http://prodavalnik.com/samsung-galax...nala-i14284641
              Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
              Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Да съживим малко тази тема. Дойде време да си купувам смартфон с две сим карти.Сега почва чуденето какво да е ? Предложения вече има много.За сега съм се спрял на ето това HTC DESIRE 500 DUAL

Коментар

VIT написа:
                  Да съживим малко тази тема. Дойде време да си купувам смартфон с две сим карти.Сега почва чуденето какво да е ? Предложения вече има много.За сега съм се спрял на ето това HTC DESIRE 500 DUAL
                  Аз не съм ползвал такъв, но имам един приятел, който скоро си го купи и е много доволен от него... Преди имаше някакъв дву симов самсунг и супер много го плюеше

Коментар

В момента търся телефон с две сим-карти и телефонен указател поне 1500-2000 номера... На камери и други екстри не държа. Ако някой ще сеща за такъв модел да пише. Бирата е от мен
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Подбирате си план от мобилен оператор, всичк предлагат, в който план, за заплатената такса ползвате ХХХ безплатни минути към всички оператори и използвате телефон само с 1 карта......... По този начин си решавате всички проблими с двусимови телефони

Коментар

Humppa написа:
                        Подбирате си план от мобилен оператор, всичк предлагат, в който план, за заплатената такса ползвате ХХХ безплатни минути към всички оператори и използвате телефон само с 1 карта......... По този начин си решавате всички проблими с двусимови телефони
                        Да ама не е точно така. Когато имаш лична и служебна? Така че....

Коментар

msotiroff написа:
                          поне 1500-2000 номера...
                          Ако не държиш на нов,Самсунг Д880 може би ще ти върши работа,но е с 1000 позиции самоАз купих от Женшен-а въпросния телефон и съм много доволен.Батерията кара 3 дена с много разговори

Коментар

Humppa написа:
                            Не всеки ползва две карти само заради минутите към даден оператор.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Humppa написа:
                              А за служебен телефон не си ли чувал? :D Понякога се налага да си със две карти,дори и да не искаш.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Dilyan-Z написа:
                                msotiroff написа:
                                поне 1500-2000 номера...
                                Ако не държиш на нов,Самсунг Д880 може би ще ти върши работа,но е с 1000 позиции самоАз купих от Женшен-а въпросния телефон и съм много доволен.Батерията кара 3 дена с много разговори
                                Малеее, жив да си, че ме похвали. Първата хвалба към мен в тоя форум. Още дълго да те слуша. Аз си карам още с другия, а умния телефон седи на бюрото у дома..
                                Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                                X