Я ъп на тази така интересна тема... Благодарско на jenshen73 за разясненията.Да питам аз нещо друго към ползвателите на смарт телефони с 2 сим карти - верно ли е че батерията им пада доста по бързо от на 1 сим-ов телефон... То верно че зависи как го ползваш, нет, разговори но и все пак някаква съпоставка.... ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за GSM с 2 активни сим карти.
Collapse
X
-
Samsung C3322 - батерията изкарва на моето ползване около 4-5 дни, а ползването ми е сериозно. Все пак е с един радио модул, което е плюс за енергопотреблението.Samsung D880 - батерията изкарва 2 до максимум 3 дни при моето потребление, с два радио модула е и ... папка подобаващо.Двукартов телефон със сензорен екран не съм ползвал, но опита ми с капацитивните изобщо сочи, че и без това си хапват батерийка - ден, до два дни преко сили.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Имам Nokia X2-02 двусимова. Забелязвам че от няколко дни хората с които говоря от основната СИМ карта/Мтел/ казват че ме чуват лошо и/или с ехо. Размених картите ,2-та/Виваком/ , като че ли това сега изчезна, но на Мтел пак се случват същите неща. Чудя се проблема от телефона ли е/Най-вероятно/ или от оператора/Мтел/. Евентуално другото което се съмнявам е, че съм усилил звука почити до последно и да се получава някаква микрофония. Сега ще пробвам да сложа СИм картата в друг самостоятелен телефон ,пак Нокия и ще видя как ще е .
Коментар
-
VIT написа:Имам Nokia X2-02 двусимова. Забелязвам че от няколко дни хората с които говоря от основната СИМ карта/Мтел/ казват че ме чуват лошо и/или с ехо. Размених картите ,2-та/Виваком/ , като че ли това сега изчезна, но на Мтел пак се случват същите неща. Чудя се проблема от телефона ли е/Най-вероятно/ или от оператора/Мтел/. Евентуално другото което се съмнявам е, че съм усилил звука почити до последно и да се получава някаква микрофония. Сега ще пробвам да сложа СИм картата в друг самостоятелен телефон ,пак Нокия и ще видя как ще е .Steliyan's Life!
Коментар
-
Извинявайте но да попитам,някой набивал ли е пари в такава машинка http://prodavalnik.com/samsung-galax...nala-i14284641Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
Да съживим малко тази тема. Дойде време да си купувам смартфон с две сим карти.Сега почва чуденето какво да е ? Предложения вече има много.За сега съм се спрял на ето това HTC DESIRE 500 DUAL
Коментар
-
VIT написа:Да съживим малко тази тема. Дойде време да си купувам смартфон с две сим карти.Сега почва чуденето какво да е ? Предложения вече има много.За сега съм се спрял на ето това HTC DESIRE 500 DUAL
Коментар
-
Humppa
Подбирате си план от мобилен оператор, всичк предлагат, в който план, за заплатената такса ползвате ХХХ безплатни минути към всички оператори и използвате телефон само с 1 карта......... По този начин си решавате всички проблими с двусимови телефони
Коментар
-
Humppa написа:Подбирате си план от мобилен оператор, всичк предлагат, в който план, за заплатената такса ползвате ХХХ безплатни минути към всички оператори и използвате телефон само с 1 карта......... По този начин си решавате всички проблими с двусимови телефони
Коментар
-
Humppa написа:Подбирате си план от мобилен оператор, всичк предлагат, в който план, за заплатената такса ползвате ХХХ безплатни минути към всички оператори и използвате телефон само с 1 карта......... По този начин си решавате всички проблими с двусимови телефониA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Humppa написа:Подбирате си план от мобилен оператор, всичк предлагат, в който план, за заплатената такса ползвате ХХХ безплатни минути към всички оператори и използвате телефон само с 1 карта......... По този начин си решавате всички проблими с двусимови телефони
Коментар
-
Dilyan-Z написа:msotiroff написа:поне 1500-2000 номера...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар