Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с влизане в някои сайтове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с влизане в някои сайтове

Колеги,от известно време имам проблем с влизането в дадени сайтове-пример-алфа форума и фб,и докато първия след известно изчакване все пак го зарежда то фейса дори не отваря страницата за вписване.Мислих че е от антивирусната,бях с AVG,смених я с Avast но проблема си остана.По принцип не си играя мн с компа и не вярвам да съм забранил нещо...да е от доставчика също не ми се вярва.Ако има значение със 7-ца съм(прави го с всички браузери-ИЕ,хрома и фокса)
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Re: Проблем с влизане в някой сайтове

vaskobravo написа:
    Колеги,от известно време имам проблем с влизането в дадени сайтове-пример-алфа форума и фб,и докато първия след известно изчакване все пак го зарежда то фейса дори не отваря страницата за вписване.Мислих че е от антивирусната,бях с AVG,смених я с Avast но проблема си остана.По принцип не си играя мн с компа и не вярвам да съм забранил нещо...да е от доставчика също не ми се вярва.Ако има значение със 7-ца съм(прави го с всички браузери-ИЕ,хрома и фокса)
    Интересен проблем - и при мен присъства - всички Windows-и ми го правят проблема с Facebook. Имам XP и 7 (64). С Фейсбук нямах връзка никаква. Под линукс - всичко е 6.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
    X