Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам usb-кабел,а нямам диск за да свалям от Samsung SGH-E700

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам usb-кабел,а нямам диск за да свалям от Samsung SGH-E700

Ровех се в нета, ама има програмки за сваляне от GSM на PC-то преобладаващо само за Нокия. Някой може ли да намери такава програмка за да сваля едни снимки от Samsung SGH-E700?

Провери на официалния сайт на Samsung,би трябвало да има такава програма.провери на този линк http://www.samsung.com/nl/products/m...s/sgh_e700.asp

Коментар

Останал ми е диск с софтуер за кабел на самсунг преди време се борих с един е 800. 68 мб е софтуера за твоя модел чудя се само как да ти го прехвърля ако имаш идеи може да пробваме смао има в предвид че съм с АДСЛ и повече от 13- 14 кб/с не разчитай да ти подавам. А като цяло си я голяма магия да свържеш Самсунг с компютър доста нерви съм похабил но се преборих с 3 модела. Easy Studio се казва програмата която ти трябва

Коментар

http://www.amobile.ru/soft/samsung/index.htm май тук ще намериш каквото търсиш Успех

Коментар

Iwan написа:
          Провери на официалния сайт на Samsung,би трябвало да има такава програма.провери на този линк http://www.samsung.com/nl/products/m...s/sgh_e700.asp
          Благодара ти колега, но на сайта им няма нищо. Може би защото размерът е голям. Сега гледам в дата.бг. Там го открих.

Коментар

Благодаря,че се отзовахте толкова бързо!

Коментар

doofiat написа:
              Благодаря,че се отзовахте толкова бързо!
              еееееееее чак сега видях, че става въпрос за телефон като на сестра ми ... ако има нещо пиши, имам диска ...

Коментар

Програмата за самсунг за прехварляне на данни през УСБ се казва easy gprs но е много трудна програма ,поне за мен де и в дата бг я има ,Успех
                FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

За прехвърляне на снимки, мелодии и картинки трябва да търсиш PIMS & File Manager част от пакета EasyStudio на Samsung. Само, че трябва да експериментираш с версиите докато стане. Предният ми телефон беще Е-300 и не вървеше с най-новата версия, докато с една по-стара освен него без проблем пусках и X-100, X-600, E-630, E-710.Ако телефонът ти е с меню на БГ, програмата не показва съдържанието му - трябва да минеш на английски и тогава да го закачиш към компа.
                  FIAT Punto 1.7TD

Коментар

За прехвърляне на снимки, мелодии и картинки трябва да търсиш PIMS & File Manager част от пакета EasyStudio на Samsung. Само, че трябва да експериментираш с версиите докато стане. Предният ми телефон беще Е-300 и не вървеше с най-новата версия, докато с една по-стара освен него без проблем пусках и X-100, X-600, E-630, E-710.Ако телефонът ти е с меню на БГ, програмата не показва съдържанието му - трябва да минеш на английски и тогава да го закачиш към компа.
                    FIAT Punto 1.7TD

Коментар

Working...
                    X