Хепи бъртдей, чиче! Изпрати подобаващо последния рожден ден, който започва с 3-ка отпред! Наздраве! П.С. 3-ка от тото-то няма да ти пожелавам, виж от другия вид - може.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
много здраве и ... наздраве! Успех и само хубави работи да ти се сполучват!!!!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
ЧРД и от мен. На първо място пожелавам да не се отървеш от здраве, усмивката да не слиза от лицето ти. Продължаваи все така да тренираш мозъците ни. Наздраве
Честит рожден ден и от мен колега. Изживей настоящата година, като за последно на тридесет и...След това очаквай отегчителните четиридесет, в които приоритетите се обръщат с краката на горе за разлика от сладострастните помисли. Възраст, в която би трябвало възможности и желания да започнат да се разминават...Слава богу - на 43 не усещам подобно раздвоение. Пожелавам и на теб никога да не го усещаш..и да не се плашиш от страховитото 40 :P Бъди жив и здрав. Пази младия дух. Това е най-важно. Наздраве.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Хепи бъртдей, чиче! Изпрати подобаващо последния рожден ден, който започва с 3-ка отпред! Наздраве! П.С. 3-ка от тото-то няма да ти пожелавам, виж от другия вид - може.
Мерси, мерси. Изпод пръстите на жена, това пожелание е с особено висока стойност за мен. Благодаря и на всички останали приятели от Форума - каквото зависи от мен - ще се постарая да сбъдна пожеланията Ви! Трудно ми е да се променя, тъй че ще си остана ръба, който познавате, мразите/харесвате или просто не можете да траете!Бъдете здрави всички! Останалото просто е животът!
Коментар