Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазете моториста, а?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

infineon написа:
    Всички не, но според мен мотор над 250 кубика няма място в града.
    Явно не знаеш на какво е способен един 250сс Моят 250сс е само 40+к.с. мотоциклета тежи 90кг а аз 85кг. Хайде сега сметни съотношението кг-к.с. и горе долу прецени как вървиЕто на този клип може да видиш как върви 450сс http://www.youtube.com/watch?v=Ej9MkCSg59wАко пък мотоциклета е 2Т тогава направо ти е бедна фантазията за какво говорим А на колегата със заглушителите ще му кажа да се обърне към производителите а не към водачите.

Коментар

Глупости.Производителите си ги правят добре.Какво е виновен производителя, че някакъв комплексар е надупчил на N места генерацията на мотора ???
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Аз също карам мотор кросов основно в града, преди имах пистови и никога не съм харесвал това как ги правят да реват обичам да е тих пистовите ми бяха с оригиналните си ауспуси и не се чуваха като ги караш.
        Обичам си работата.

Коментар

Слав написа:
          Глупости.Производителите си ги правят добре.Какво е виновен производителя, че някакъв комплексар е надупчил на N места генерацията на мотора ???
          Щом казваш. Не знам на една права тръба какво има да и дупча

Коментар

Имортала го каза най-правилно - няма как ако всички спазват Закона за Движение по Пътищата моторист да изпревари автомобил движещ се в ограничението. А аз карам със 100 при ограничение 90 и пак ме изпреварват. То вярно, че по целия пъти Бургас - Китен карах с 80 (каквото е ограничението налагано с пътни знаци през 100 метра едва ли не) и бях последната кола в колоната... Вероятно ако всички спазват Закона - произшествията ще са 1% на годишна база... Ех, мечти..., а на nai7 ще кажа едно - пич, аз заради такива като теб приемам Бургас за Джигитландия и го избягвам тоя град до колкото мога.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
            X