Аз пък моторист който да кара разумно не познавами и не съм виждал!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазете моториста, а?
Collapse
X
-
Седи си един дядо на сянка край пътя по средата на една права отсечка. От време на време фиуууу - минават мотористи. Ту в едната, ту в другата посока, гонки правят. По едно време мотористите спрели при дядото- Дядо, да поседнем на сянка при теб.- Бе седнете бе, дядовото.- Дядо, ами дай да се запознаем.- Да се запознаем, дядовото, ама вас всяка година ви сменят...
Коментар
-
Риска от какво? - Да размаже някого, няколко минути след като е прелетял. За кой ли път пишем, че риска, при такова движение, не е само за моториста, защото като участник в движението носи отговорност към всички останали участници, а аз продължавам да настоявам, че отговорността е и към близките - техните и на другите.Ужасяващите обрати в живота се случват за секунди:http://btvnews.bg/video/news/istoriy...a-na-duha.html
Коментар
-
Само глупости пишете,що да не кара бързо то затова е мотор бре ако искат по бавно ще си купят като на безсмъртния колата. Ще си карам мотора както си искам,след като вие не ме пазите що пък аз да ви пазя.Ако карам голям камион трябва ли да ви минавам върху колите?Знаеш ли колко ме интересува дали ще ме пазиш или не,минавам те като знак и продължавам боли ме #$# за теб. Слушай бре Женшен трябва ли аз да пускам колко коли са размазали пешеходци,кви малоумни неща плямпаш не е истина.
Коментар
-
Карам мотор и кола,не съм най примерния шофер но има глупаци не по малко с коли,най ме дразни като ме видят с мотора дами сече пътя нарочно,ако имам възможност на този му хвръква огледалото,значи и на кола ще сече този гамен пътя не слагайте всички мотористи под общ знаменател идиотите с коли са повечепунто 1,7тд
Коментар
-
Истината е такава, че има много говеда от всичките участници в движението. Няма значение дали е пешеходец..... говедото си е говедо. В момента плюете мотористите. Аз пък като моторист мога да ви плюя вас. Веднага ви давам пример, карам си с 90км по околовръстното и започват да ме настигат отзад разни джигити. Понеже разбираш ли съм по тесен и те решават, че могат да ме свият в банкета и така да ме задминат. Хайде сега като сте толкова толерантни...... ми кажете кой кого пази...П.С. Заради такива водачи..... вече по асфалта почти не карам, карам си ендурото в гората и не се дразня от джигити.П.С2. Само да ви кажа, че вашият % спрямо този на мотористите е много по голям. Натам следва, че от вас има много повече джигити
Коментар
-
Sev написа:никой моторист не спазва правилатасъщото важи и за велосипедистите, които пък изобщо нямат представа къде се намират - мислят се за пешеходциhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Наистина има такива, който не мислят, но се замислете все пак колко тъпанари с коли има и какви простотии правят разни гаменчета спомнете си преди 1-2-3 години какво беше с тия улични гонки и тн? Просто поколението с Гоуфовете и Астрите се качиха на хилядарки и намериха нов начин да се убиват. Всичко си е един период .. улични гонки -> дрифтъри -> донори. Но това не ви извинява от поглеждането втори път в огледалото за моторист! Вярно стават катастрофи с мотори, но преди 2-3 години нямаше толкова мотори по пътищата докато визирам тази година процента е драстично по голям като започнеме от миксери до чопъри нормално е и по често да се чува за такива трагични инциденти.Внимавайте по пътищата пазете себе си, както и останалите хора по пътя. Всичко се свежда до акъла и инстинкта до самосъхранение.Поздрави и да сме живи и здравиFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
за съжаление в бг.няма култура на движението(то каква ли култура въопще има де)каквито и мерки да има по пътищата несе ли спазва правилника и малко култура(каквато в бг. няма)няма дасе оправим.неси чекайте езиците за глупости както и аз ами пите по една бира(някой ако иска по по вече) и се радвайте на живота кой както може наздравепунто 1,7тд
Коментар
-
pyntoto написа:най добре да забранят всички превозни средтсва спорет твойте вижданияhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Аз друго не мога да разбера, защо 90% от моторите са с премахнати заглушители и трябва да се надуват на макс. обороти и да реват като за война и да стресират спящото ми дете в количката? Е в такива моменти ми иде да хвана едно мотористче и да му навра манвелата на мотора в задника!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар