А той дали ще ви пази:http://burgas.dir.bg/news_comments.php?id=11705026
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазете моториста, а?
Collapse
X
-
Тези НЛО /Ниско Летящи Обекти/ или тъй наречените още "потенциални донори" за мен са най-опасните на пътя. В Габрово има няколко от тях които не веднъж са ги сглобявали като лего. Но най-лошото е това което е описано в статията, той да си чупи коравата тиква колкото ще, но пострадват и невинни, и катажиите немогат да ги хванат при тези екстремни скорости в града, точно преди да седна да пиша това, един прелетя покрай гарата и с жената си казахме "ето още един донор", а бе трагедия...FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
NikMar написа:Тези НЛО /Ниско Летящи Обекти/ или тъй наречените още "потенциални донори" за мен са най-опасните на пътя. В Габрово има няколко от тях които не веднъж са ги сглобявали като лего. Но най-лошото е това което е описано в статията, той да си чупи коравата тиква колкото ще, но пострадват и невинни, и катажиите немогат да ги хванат при тези екстремни скорости в града, точно преди да седна да пиша това, един прелетя покрай гарата и с жената си казахме "ето още един донор", а бе трагедия...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Sev написа:никой моторист не спазва правилатасъщото важи и за велосипедистите, които пък изобщо нямат представа къде се намират - мислят се за пешеходциSteliyan's Life!
Коментар
-
Ела да ги видиш в Бургас на кръговото за Созопол карат в насрещната лента.Миналия уикенд тръгваме с жената и детето на плаж и малко преди да навляза в кръговото един велосипедист точно срещу мен,съответно аз подадох звуков сигнал обаче това го подразни и започна да нарежда родата ми,жената дето няма книжка вика тоя защо се кара след като не е в правото си?!?!Казах и че заслужава да изкарам щангата и да му покажа къде му е мястото на платното за движение!Друг случай-онзи ден си карам по околовръстното за М.рудник изпреварвах автобус и съм в лява лента и покрай мене най-в ляво профуча един мотор на задна гума чак ме стресна от къде излезе не го видях....ами ако автобуса не ме бе видял и искаше да изпреварва и аз да се предпазя да мина още по-в ляво какво щеше да стане....?!?!? Нямам думи просто...
Коментар
-
цено написа:Ела да ги видиш в Бургас на кръговото за Созопол карат в насрещната лента.Миналия уикенд тръгваме с жената и детето на плаж и малко преди да навляза в кръговото един велосипедист точно срещу мен,съответно аз подадох звуков сигнал обаче това го подразни и започна да нарежда родата ми,жената дето няма книжка вика тоя защо се кара след като не е в правото си?!?!Казах и че заслужава да изкарам щангата и да му покажа къде му е мястото на платното за движение!Друг случай-онзи ден си карам по околовръстното за М.рудник изпреварвах автобус и съм в лява лента и покрай мене най-в ляво профуча един мотор на задна гума чак ме стресна от къде излезе не го видях....ами ако автобуса не ме бе видял и искаше да изпреварва и аз да се предпазя да мина още по-в ляво какво щеше да стане....?!?!? Нямам думи просто...Steliyan's Life!
Коментар
-
Humppa
Всички са равноправни участници в движението. Всички трябва да се пазят, като всеки е отговорен за действията си. Без значение кой как те дразни, ако е по-малък - трябва да го пазиш, било то моторист, велосипедист, пешеходец или състезател с лагерна количка.
Коментар
-
Humppa написа:Всички са равноправни участници в движението. Всички трябва да се пазят, като всеки е отговорен за действията си. Без значение кой как те дразни, ако е по-малък - трябва да го пазиш, било то моторист, велосипедист, пешеходец или състезател с лагерна количка.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Humppa написа:Всички са равноправни участници в движението. Всички трябва да се пазят, като всеки е отговорен за действията си. Без значение кой как те дразни, ако е по-малък - трябва да го пазиш, било то моторист, велосипедист, пешеходец или състезател с лагерна количка.Steliyan's Life!
Коментар
-
vital написа:Винаги гледам да ги пускам да минават напред, дали да се подместя на светофар да се провират, дали да им чукна десен мигач извънградско. Предпочитам да са по-далеч от мен.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Повече път ли да им правим?!?!Че този им е малко да си трошат главите?!?На никого път не правя. Има си ЗДвП. Всеки е длъжен да го спазва. И водачите на автомобили, и мотористите.В този ред на мисли, максимално разрешената скорост за автомобилите е 90, а за мотористите - 80. Няма как един спазващ закона моторист да ме изпревари, щото винаги карам на горната граница.Ако ме изпреварва, значи нарушава закона и си е поел всички рискове и последствия от това.
Коментар
-
Аз съм на мнение,че всеки сам кове съдбата си.Имам познати мотористи,които карат разумно и нямат проблеми.Познавам и такива,които сами си търсят белята.Така че какво да кажа освен,че има достатъчно много хора като мен,на които им трябват донори на орган .Всеки сам решава как и колко ще живее.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар