Бе хващат ги! Шефката ми в момента е без книжка за един месец заради "избягала от ПТП". А всичко е заради 2см червена боя от нейната кола на калника на потърпевшия. Казала му нищо ти няма, и си тръгнала .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос отсносно ПТП
Collapse
X
-
Много, много не разчитайте на полицията в такива случаи. Те нямат пряк финансов стимул да гонят евентуален извършител и най-често просто пускат в кошчето подобни жалби и преписки. Преди месец и нещо един джип ни блъсна и счупи на пешеходна пътека детската количка, с детето в нея. После избяга. Викахме полиция, те писаха, снимаха счупената количка, записаха номера на колата и свидетели имаше. А месец по-късно - нищо. Никой никъде не е чувал за нашия случай. Имам чувството, че полицията работи само в случай на убийство и то ако много се "размирише" и намесят медии. Иначе предпочитат да пасуват и да не се "месят".Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:Много, много не разчитайте на полицията в такива случаи. Те нямат пряк финансов стимул да гонят евентуален извършител и най-често просто пускат в кошчето подобни жалби и преписки. Преди месец и нещо един джип ни блъсна и счупи на пешеходна пътека детската количка, с детето в нея. После избяга. Викахме полиция, те писаха, снимаха счупената количка, записаха номера на колата и свидетели имаше. А месец по-късно - нищо. Никой никъде не е чувал за нашия случай. Имам чувството, че полицията работи само в случай на убийство и то ако много се "размирише" и намесят медии. Иначе предпочитат да пасуват и да не се "месят".Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
simeon3000 написа:Преди месец и нещо един джип ни блъсна и счупи на пешеходна пътека детската количка, с детето в нея. После избяга. Викахме полиция, те писаха, снимаха счупената количка, записаха номера на колата и свидетели имаше. А месец по-късно - нищо. Никой никъде не е чувал за нашия случай. Имам чувството, че полицията работи само в случай на убийство и то ако много се "размирише" и намесят медии. Иначе предпочитат да пасуват и да не се "месят".Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар