Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос отсносно ПТП

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бе хващат ги! Шефката ми в момента е без книжка за един месец заради "избягала от ПТП". А всичко е заради 2см червена боя от нейната кола на калника на потърпевшия. Казала му нищо ти няма, и си тръгнала .
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Много, много не разчитайте на полицията в такива случаи. Те нямат пряк финансов стимул да гонят евентуален извършител и най-често просто пускат в кошчето подобни жалби и преписки. Преди месец и нещо един джип ни блъсна и счупи на пешеходна пътека детската количка, с детето в нея. После избяга. Викахме полиция, те писаха, снимаха счупената количка, записаха номера на колата и свидетели имаше. А месец по-късно - нищо. Никой никъде не е чувал за нашия случай. Имам чувството, че полицията работи само в случай на убийство и то ако много се "размирише" и намесят медии. Иначе предпочитат да пасуват и да не се "месят".
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
        Много, много не разчитайте на полицията в такива случаи. Те нямат пряк финансов стимул да гонят евентуален извършител и най-често просто пускат в кошчето подобни жалби и преписки. Преди месец и нещо един джип ни блъсна и счупи на пешеходна пътека детската количка, с детето в нея. После избяга. Викахме полиция, те писаха, снимаха счупената количка, записаха номера на колата и свидетели имаше. А месец по-късно - нищо. Никой никъде не е чувал за нашия случай. Имам чувството, че полицията работи само в случай на убийство и то ако много се "размирише" и намесят медии. Иначе предпочитат да пасуват и да не се "месят".
        Щях да му запиша номера, лично да го намеря и да му резна югуларната вена.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

simeon3000 написа:
          Преди месец и нещо един джип ни блъсна и счупи на пешеходна пътека детската количка, с детето в нея. После избяга. Викахме полиция, те писаха, снимаха счупената количка, записаха номера на колата и свидетели имаше. А месец по-късно - нищо. Никой никъде не е чувал за нашия случай. Имам чувството, че полицията работи само в случай на убийство и то ако много се "размирише" и намесят медии. Иначе предпочитат да пасуват и да не се "месят".
          Абе шават тук таме, преди няколко месеца пред нас един сече и одра някакво браво, виновния се изнесе, тоя с бравото викна куки, аз му казах да ме викне като свидетел ако има нужда, след ден ми звъни някакво полицайче да съм отишъл в КАТ да обясня, двете страни бяха там, и т.н.....може би в твоя случай просто не могат да го намерят.....
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
          X