Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Безводно миене на автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Безводно се има предвид, че не хаби толкова много вода като обикновеното.Да не се приема като реклама, нямам нищо общо с фирмата, просто показвам че си има съвсем нормално работещи автомивки с такава технология - nowet.bg

Коментар

Чудна технология, разработена е в САЩ и то добре, но1-во използват хубави препарати2. улиците им са чисти и по колите има само фин прахоляк3. пести им време, с СМС повикване ти я чистят на адрес, изизаш от офиса и колата е чиста за следващата срещаУ Бугарско не е приложимо!
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Що да е неприлижимо. Има поне 2фирми, които предлагат същата услуга. Идват пред офиса и ти измиват колата.Имам един приятел, който си мие колата само така. Въпрос на желание.

Коментар

ntodorov написа:
          nikolovvd написа:
          При нормалното миене по автомивките е достатъчно една песачинка да има на подсушаващата кърма и боята ще се надраска.Същото се получава, когато я сапунисват с гъба. Понеже гъбата се топи в препарата и нанася по колата, малко или много увлича боклуци със себе си. С всяко потопяване в препарата тези боклуци попадат в него и в последствие се прехвърлят на всяка следваща кола, защото в кофата само се долива препарат.С други думи, достатъчно е един мръсен автомобил да измият и всички следващи ще се сдобият с драскотини.
          Аз от година използвам автомивките на самообслужване. Гъби и четки не използвам. 2 минути пръскам с препарат ( безконтактен и явно е такъв) + 6 минути водоструйка. Всичко за два лева. След измиване, колата е, като пастирана. Не подсушавам. Само премахвам водата от тавана, стъклата и предния капак със силиконова "маламашка" и офейквам. Препарата бил с восък. Дори гумите на колата стават, като нови и то за дълго...По темата: Трудоемък ми се вижда този метод. За колата не ме е толкова дерт, но започвам да се дертя за себе си и издивателствата към самия мен с тези парцали, препарати, загуба на време и прах за дишане. Откровено не виждам нито смисъл, нито повод да замени "моя метод".
          Много евтино е в Бургас явно.Тука масово е 1 лев-2 минути максимум.
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Дране на лака със кална микрофибърна кърпа
            Fiat Bravo 103 1996

Коментар

Working...
            X