Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От Fiat Coupe накъде...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да си доразвия темата... след като взех капата се оказа, че е супер удобна за извънградско каране, но трудна и неманеврена при градско. Реших проблема кардинално и се върнах пак на фиат. Този път малко четириврато гранде пунто Нищо общо с купето, още по-малко общо с капата, но страхотно малко автомобилче за града. Капата толкова си ме кефи, че се чудя дали изобщо да я продавам, като знам че ще и взема макс 1500 лв.

Коментар

Хех, яко.Дай снимки на Грандето, с какъв мотор е ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Капата е всичко друго, но не и неманеврена. Нямам проблем с нея в най-тесните софийски улички.

Коментар

1.3 multijet е грандето 75 к.с. ... като ме пита за снимките се сетих че нямам Колкото до маневреността... има един обратен завой във Варна, който с капата го вземам като подходя от съседната лента и едвам ми стига мястото. Сега с малката количка завивам от правилната лента и ми остава още място Днес въртях по едни тесни Варненски улици (до ритуална зала за ориентир на запознатите) и никъде не ми се наложи да вземем завой с повече от една маневра... докато с капата на места ми трябват две маневри Добре, че поне се върти лесно волана на капата.Трудно се свиква с малка кола де, особено както се разглезих с подлакътници, автоматично затъмнване на огледало и други глезотии

Коментар

Не знам каква е маневреността на твоята Капа, но моята е по-маневрена от Бравото. Там където с Капата правя обратен, с Бравото не мога.Макар че Бравото е сигурно с метър по-късо от Капата.Както и да е.Честито за новата колица.А Капата си я дръж да се глезиш от време на време на дълъг път Моята седи в гаража и си я покарвам.

Коментар

Immortal написа:
              ..Проблемът с Капата е само един единствен - като дойде ред за смяната ѝ, няма с какво!
              Тезизс... Нямало с какво...

Коментар

bubachko написа:
                Immortal написа:
                ..Проблемът с Капата е само един единствен - като дойде ред за смяната ѝ, няма с какво!
                Слагам си ръката на сърцето и казвам,че точно в този случай ще е от кон на магаре.Тестиса е един електронен варел,ако и да е с хубава и екзотична визия.

Коментар

bubachko написа:
                  Immortal написа:
                  Има с какво да се смени,само че требват маааалко повече парички и не е италианско.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                  X