Здравейте колеги,карам Coupe близо 5 години вече и за това време не съм имал никакви сериозни проблеми. Ако не беше желанието и нуждата от по-голяма кола, дори нямаше да се замисля за смяна. За съжаление нищо на фиат не ми допада при по-големите коли или пък е извън бюджета ми и съм хвърлил око на една братовчедка - kappa. Голяма кола с доста приличен избор от двигатели. Все още не съм решил дали да е jtd или някой бензинов мотор с газов инжекцион. Вероятно ще е jtd-то,но имам време да се наканя. Поддръжката на окачването е евтина, а до колкото разбирам от прочетеното возията и шумоизолацията е на ниво. Моля за мнение на прав път ли съм с избора или бихте препоръчали нещо на което не съм обърнал внимание. Не ми харесва 166цата и за това не я гледам изобщо, така че тя не е вариант. Благодаря на всички, които решат да драснат няколко реда. Не че е на "живот и смърт" но всякакъв споделен опит е добре дошъл!ПС Ако модераторите решат, че темата е за "Често задавани въпроси" може да я преместят, че аз не можах да преценя къде да я публикувам

Коментар