Здравейте колеги,Случайно някой от вас или децата ви да събирате от стикерите с животни за албума с рекордите на Билла?Стикерите изчезнаха вече от магазините, а на нас ни трябват около 60 номера, а да си попълним албума, като имаме и ужасно много повтарящи се.Много ще се радвам, ако с някой си помогнем взаимно, чрез размяна на повтарящи се стикери.При интерес към темата ще пусна списък на повтарящите и с необходимите номера.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикери Билла
Collapse
X
-
HLX написа:rebel написа:аххахах....това е малко тип "Искам да ми се роди син, за да имам количка с дистанционно" :Dpunto HGT
Коментар
-
HLX написа:rebel написа:аххахах....това е малко тип "Искам да ми се роди син, за да имам количка с дистанционно" :DPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
didich написа:Трябват ми следните: 16, 23, 48, 63, 74, 90, 103 и 184Имам повтарящи се можеби към 200 бройки, но кажи какво ти трябва на тебе.Ако има колеги от София, които желаят нека да се включат, нека да си бъдем полезни и да подарим на децата си по един албум пълен със стикериПрикачени файлове
Коментар
-
Колега от тези, които нямаш аз имам 38 стикера, тоест ще ти останат да наредиш още 23 стикера и ти е готово албума Да направим следната далавера ако не се включи друг с тия стикери - намираш ми останалите 5 + 3-те които имаш, които ми трябват за да си наредя изцяло албума, а аз ти изпращам всички 38, които ти трябват на теб, става лиpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Колега от тези, които нямаш аз имам 38 стикера, тоест ще ти останат да наредиш още 23 стикера и ти е готово албума Да направим следната далавера ако не се включи друг с тия стикери - намираш ми останалите 5 + 3-те които имаш, които ми трябват за да си наредя изцяло албума, а аз ти изпращам всички 38, които ти трябват на теб, става ли
Коментар
-
didich написа:Сега идвам от билата и от 5 стикера ми се падна номер 63 , вече търся само 7 номера, колега HLX вече имам 40 стикера, които ти търсиш, айде разпитвай децата из квартала
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар