Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикери Билла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стикери Билла

Здравейте колеги,Случайно някой от вас или децата ви да събирате от стикерите с животни за албума с рекордите на Билла?Стикерите изчезнаха вече от магазините, а на нас ни трябват около 60 номера, а да си попълним албума, като имаме и ужасно много повтарящи се.Много ще се радвам, ако с някой си помогнем взаимно, чрез размяна на повтарящи се стикери.При интерес към темата ще пусна списък на повтарящите и с необходимите номера.Поздрави!
    FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
    LPG System BRC Just

На нас ни останаха 10-тина стикера да лепна, но като гледам колега си чак в Пловдив за едни стикери да ангажираме куриер, тия стикери ще излязат златни
    punto HGT

Коментар

Доколкото знам Български пощи все още работят и марката + плик за писмо в страната е около 1 лев. В Билла 5 стикера струваха 1 лев.Кажи кои номера ти трябват и евентуално кои имаш повтарящи.
      LPG System BRC Just

Коментар

Ще видя довечера кои ми трябват и ще пиша
        punto HGT

Коментар

аххахах....това е малко тип "Искам да ми се роди син, за да имам количка с дистанционно" :D
          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
            аххахах....това е малко тип "Искам да ми се роди син, за да имам количка с дистанционно" :D
            Не не. Това е тип: "Искам да видя усмивката на сина си, когато си попълни албума." Благодаря за помощта!
            LPG System BRC Just

Коментар

HLX написа:
              rebel написа:
              Не не. Това е тип: "Искам да видя усмивката на сина си, когато си попълни албума." Благодаря за помощта!
              Определено това е идеята и аз го взех за малката, но като го прелисти човек доста може да се образова, според мен тая енциклопедия не е само за деца
              punto HGT

Коментар

HLX написа:
                rebel написа:
                Принципно се пошегувах, на всички ни е ясно защо искаш да ги събереш! http://a.prodavalnik.com/forum/topic...&page=11Ето тук доста се разменят! Успех!
                Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Трябват ми следните: 16, 23, 48, 63, 74, 90, 103 и 184Имам повтарящи се можеби към 200 бройки, но кажи какво ти трябва на тебе.Ако има колеги от София, които желаят нека да се включат, нека да си бъдем полезни и да подарим на децата си по един албум пълен със стикери
                  punto HGT

Коментар

didich написа:
                    Трябват ми следните: 16, 23, 48, 63, 74, 90, 103 и 184Имам повтарящи се можеби към 200 бройки, но кажи какво ти трябва на тебе.Ако има колеги от София, които желаят нека да се включат, нека да си бъдем полезни и да подарим на децата си по един албум пълен със стикери
                    От тези, които ти трябват имам 48, 74, 90.В прикачения файл са останалите които имам и тези, които ми трябват.
                    Прикачени файлове
                    LPG System BRC Just

Коментар

Колега от тези, които нямаш аз имам 38 стикера, тоест ще ти останат да наредиш още 23 стикера и ти е готово албума Да направим следната далавера ако не се включи друг с тия стикери - намираш ми останалите 5 + 3-те които имаш, които ми трябват за да си наредя изцяло албума, а аз ти изпращам всички 38, които ти трябват на теб, става ли
                      punto HGT

Коментар

didich написа:
                        Колега от тези, които нямаш аз имам 38 стикера, тоест ще ти останат да наредиш още 23 стикера и ти е готово албума Да направим следната далавера ако не се включи друг с тия стикери - намираш ми останалите 5 + 3-те които имаш, които ми трябват за да си наредя изцяло албума, а аз ти изпращам всички 38, които ти трябват на теб, става ли
                        Ха ха ха. То става, ама не знам как да ти намеря останалите пет. Ще питам наоколо децата, но нищо не мога да обещая.
                        LPG System BRC Just

Коментар

Ще чакам ако можеш да намериш останалите и ще направим далаверата ...и ти доволен и аз доволен
                          punto HGT

Коментар

Сега идвам от билата и от 5 стикера ми се падна номер 63 , вече търся само 7 номера, колега HLX вече имам 40 стикера, които ти търсиш, айде разпитвай децата из квартала
                            punto HGT

Коментар

didich написа:
                              Сега идвам от билата и от 5 стикера ми се падна номер 63 , вече търся само 7 номера, колега HLX вече имам 40 стикера, които ти търсиш, айде разпитвай децата из квартала
                              Колега, не мога да ти намеря останалите стикери. Ако искаш дай си адреса на ЛС, за да ти пратя трите, които имам. Поздрави!
                              LPG System BRC Just

Коментар

Working...
                              X