Уважаеми Колеги , тези от вас , които притежават СУМПС поне кат. ,, С ’’ , притежават дигитална карта и имат възможност да водят разговор на немски език биха могли да пробват късмета си в тази компания :http://www.dbv-deg.deНа телефонът посочен в град Деггендорф ( 0049 991 290910 ) търсете Кристиан Цах .Можете да звъните и в българското представителство на компанията на инж. Туджаров ( 02 976 50 31 ).Работи се за 12 евро на час , като управлявате товарни автомобили марка МАН , произведени през 2010 / 11 г.В момента от 11 - те налични камиона работят само 6 , поради липса на водачи.Важно : Нужно ви е разрешително за работа в Германия , което немската компания ще ви изкара за 3 месеца .Ако имате въпроси пишете или звънете .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За търсещите работа в Германия
Collapse
X
-
rebel написа:Това може да се превърне в много интересна тема! Можеш ли да дадеш линк към българската страна на фирмата или поне името...?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румба,ще си пием ли ракията на брега на Дунава скоро време? :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Уважаеми Колеги , търсенето на хора продължава .Обади ми се инж. Туджаров , който ми съобщи за промяна в стационарните телефони , а именно :02 / 8840509 и 02/884 0476 .Успех на всички !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Жалко че Немския ми куца....Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Струва 143 лв. и се издава в ДАИ .Представят се две снимки 35 х 45 мм. , копие на СУМПС и лична карта и до един месец идва .Моята стана за 2 седмици.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Благодаря Ви за разяснението. За съжаление, мога да водя разговор само на английски, немския ми е табу.И тоя Туджаров да не е "Джаро" :D и товарите да са .... ? :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Благодаря Ви за разяснението. За съжаление, мога да водя разговор само на английски, немския ми е табу.И тоя Туджаров да не е "Джаро" :D и товарите да са .... ? :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар