Колеги, нека всеки да каже най разцепващата комедия която е гледал скоро. Искам да си дръпна още няколко комедий. Последните които гледах бяха размазващи. Единия филм е G.O.R.A. Филма е турски, обаче е разцепващ Не знам от кога не съм се смял толкоз. Другия се казва Kad Porastem Bicu Kengur или Когато порасна ще стана кенгуру. Леле па за тоя няма кво да говоря Дръпнете си ги. Няма да съжалявате
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-великите филми :)
Collapse
X
-
Колега, щям си почитател на балканското кино , гледай Балканкан- филмът е македонски, но действието се развива и у нас. А за любима комедия- наскоро гледах за н-ти път Черна котка бял котарак- по-ненормален филм от това едва ли някога ще има !Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
-
wwweb
Тъй като си пуснал тема със заглавие "Най-великите филми", ще ти кажа кой е най-великият филм - "Жега" с Робърт Де Ниро, други най-велики филми са всички с него А откъм комедия в момента не се сещам за нещо размазващо, но скоро гледах "Розовата пантера" със Стив Мартин и Жан Рено и се спуках от смях ...
Коментар
-
Любим актьор ми е Мел Гибсън както и всички негови филми. Като се почне от култовия навремето "Лудия Макс", и се стигне до шедьоврите "Смъртосносно Оръжие" (особенно 4, любимият ми филм!), "Смело Сърце", "Теория На Конспирацията" (уникален филм!), "Патриотът", "Бяхме Войници" и др...Други филми които мога да отлича:"Пришълецът", "Хищникът", "Индиана Джоунс", "Звездни Войни", "Властелинът На Пръстена", "Изкуплението Шоушенк", "Спасяването на Редник Райън", "Форест Гъмп", "Гладиатор", "Фенът", "Терминатор 2", "Последният Бойскаут", "Жега", "Екскалибур", "Атентатори", "Добрият, Лошият и Злият" - старите уестърни с Клинт Ийстууд, "Недосегаемите", "Кръстникът", и още куп заглавия.Няма да подмина и българските шедьоври, особенно с Тодор Колев: "Опасен Чар", "Двойникът", "Господин за един ден"... :D1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
wwweb написа:А откъм комедия в момента не се сещам за нещо размазващо, но скоро гледах "Розовата пантера" със Стив Мартин и Жан Рено и се спуках от смях ...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Според мен задължително трябва да гледаш "Особености на Руския риболов". Тя е цяла поредица филми има и "Особености на националния лов"Сега като потърсих видях, че има още филми от тази поредица, а ето откъде може да ги дръпнеш http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=6076Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
Аз съм извратеняк на тема екс-ю и сръбско кино, зa това ще ти преторъчам "Ми нисмо анджели" І и ІІ, "Мртав ’ладан", "Ивкова слава" и класиките "Маратонци трче почасни круг" и "Ко то тамо пева", само не знам откъде ще си намериш субтитри!? Ако си ценител, имам още много заглавия,които да ти споделя, но проблемът са субтитирите ПП- за разлика от нас сърбите успхя да съхранят традициите си в киноматграфията, а ние се върнахме 60 години назад, язък!!! Само ако видите на края на филмите им колко и кои са им спонсори А нашите само ревЪт, че няма кинти, а не могат една проста история да разкажат ПП2- ето така ги търси Mi nismo andjeli, Maratonci trce pocasni krug, Ko to tamo peva, Mrtav ’ladan, Ivkova slavaПП3- ако ти се гледа ултрауникална простотия - Особености на руската баня!!! :D
Коментар
-
Едни от най-яките филми за мене са The Butterfly Effect (на първо място) и Time Machine,това са филми,които те карат да се замислишex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
моето предложение за комедии - "Нищо за губене" с Мартин Лоурънс и Тим Робинс, "Анализирай това" и "Анализирай онова" с Робърт де Ниро и ..... как беше, че го забравих, "Запознай се с нашите" и "Запознай ме с вашите" - пак с Робърт де Ниро...от другите велики филми - Зеленият път, Две димящи дула.... ако се сетя още нещо - ще добавяFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Най-великия е относително понятие. Ние всички сме различни, харесваме различни неща. Аз съм фен на фантастиката, но рядко намирам нещо едновременно смислено и фантастично. Дори и в действителността се случват неща, които изглеждат като на филм. Например филма за световната финансова криза ми харесва, защото хем е реален, хем се засягат глобални проблеми: управлението на банките и алчността на хората. Именно второто е това, което засилва кризата. Години преди да се случи, няколко души решават да се възползват от нея. Най-големите играчи, остават наиграни.Времето ви е ограничено, така че не го губете, за да живеете нечий чужд живот
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар