Powertrekk - първото в света зарядно устройство с водаhttp://www.359gsm.com/powertrekk-zar...-06062012.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо интересно-вода+натриев силикат
Collapse
X
-
Не е българско, затова не е бълбукатор. Аз го гледах също преди 2 дена, надявам се цената след време да е друга, че да си взема такова.Само да кажа, че при екстремни условия, където това било най-ефективно, или няма вода достатъчно, или е замръзнала..и при двата случая, трудно ще си зареди човек телефона, щото телефоните също не работят при екстремни температури. Решението е по-просто - вторя батерия от диалекстриим, и при екстремни ситуации се сменятСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз невиждам практическото приложение на това устройство, освен в пустинята или джунглата. Там обаче нито има клетки за GSM, нито Wi-Fi.Там хората ползват сателитни телефони, но този който има сателитен телефон и плаща по 10-20$ на минута за разговори, едва ли го бърка цената. Отделно може да си купи за тия пари един бензинов генератор.Ако усъвършенстват технологията може да почнат да правят телефони, които да се зареждат направо от чешмата, вместо от ел.мрежата! :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Аз невиждам практическото приложение на това устройство, освен в пустинята или джунглата. Там обаче нито има клетки за GSM, нито Wi-Fi.Там хората ползват сателитни телефони, но този който има сателитен телефон и плаща по 10-20$ на минута за разговори, едва ли го бърка цената. Отделно може да си купи за тия пари един бензинов генератор.Ако усъвършенстват технологията може да почнат да правят телефони, които да се зареждат направо от чешмата, вместо от ел.мрежата! :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар