Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предна броня за АудиЛината ми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomsan написа:
    И с право те е страх, не знам какво очакваш от тоя астматик дето ти седи в гаража :D.
    Ти като си с "пенсиониран" инхалатор, че праз голям
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      tomsan написа:
      И с право те е страх, не знам какво очакваш от тоя астматик дето ти седи в гаража :D.
      Ти като си с "пенсиониран" инхалатор, че праз голям
      За гонката ще му пуснем граждански трудов договор .П.п На Мимето шансовете и намаляват драстично тъй като съм на 15-ки отпред :D.
      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

ООооо ти ще видиш като сложа бронята, друга песен ще пееш айде стига, че пак омазахме темата
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Лошото е, че като направиш предницата ще трябва после и едни прагове да сложиш за да се изравни долната линия на колата, предполагам новата предна броня ще е по ниска от оригиналната, логично след праговете ще последва и смяна на задна броня за да се върже цялата визия на колата.Според мен се оглеждай за цялостен пакет за да може колата да придобие един по друг облик изцяло, а иначе само с предна броня, а отзад старата ще е една грозотия. Ползвам същия линк, който пусна колегата http://www.tuning-mania.net/index.ph...,509/vmcchk,1/ погледни хубаво снимките, виж как предната броня слиза поне 10см по надолу от линията на праговете ?? е ако колата остане само в тоя вариант мисля, че ще е мега грозотия, ако ще променяш нещо го прави изцяло, ако не се стреми в оригиналната изчистена визия
          punto HGT

Коментар

Това, за което говориш колега съм го мислила. Предната броня ако се отлива ( или там както се прави ) ще бъде по-висока, не искам да я оставя на някоя дупка. Или пък това, което ти предлагаш - цялостен пакет. Лошото е, че този модел Ауди хич не носи на подобрения ( мое си мнение ).

Коментар

mims написа:
              Това, за което говориш колега съм го мислила. Предната броня ако се отлива ( или там както се прави ) ще бъде по-висока, не искам да я оставя на някоя дупка. Или пък това, което ти предлагаш - цялостен пакет. Лошото е, че този модел Ауди хич не носи на подобрения ( мое си мнение ).
              Всичко може бе http://media.snimka.bg/s1/0400/027044530.jpg?r=0даже съм виждал алди като твойто със новите фарове но иска и калници и капак там вече Точно пък тия аудита носят най много на подобрения вдигат им мощноста 3-4 пъти повече от заводската , тва ако не е кораво магаре незнам....
              Punto JTD
              http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Сега май и вкарахте и идея за силов тунинг

Коментар

Съгласен съм за силов тунинг, но ако беше 1,8 Турбо, тоя атмосферен двигател няма смисъл да се помпа Според мен една решетка без емблема и едни фарове а ейнджъли и ще заспи http://www.bktuning.net/Photos/Audi/a3/A3grill95-00.jpg
                  punto HGT

Коментар

Това е много по-изчистен вариант. Аз бих го направил така.

Коментар

didich написа:
                      Съгласен съм за силов тунинг, но ако беше 1,8 Турбо, тоя атмосферен двигател няма смисъл да се помпа Според мен една решетка без емблема и едни фарове а ейнджъли и ще заспи http://www.bktuning.net/Photos/Audi/a3/A3grill95-00.jpg
                      Да, така обаче не се разбира ауди ли е, опел ли или фолксваген - хахаха
                      Alfa 147 JTD 115 hp
                      ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

didich написа:
                        Съгласи ме без бой ))) То верно много арно така ! Един розов мат със сиви заврънтулки и дано спра да мрънкам

Коментар

mims написа:
                          didich написа:
                          Съгласи ме без бой ))) То верно много арно така ! Един розов мат със сиви заврънтулки и дано спра да мрънкам
                          Мое си туриш и няколко пернишки стикера. Хем ще стане "супер" хем верно кончета ще вдигне. Тия предни брони дето не са "стокови" са ебаси келешлъка грозен..., но по вкус и цвят - нямало приятели.
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Конете не ме интересуват - важно е магарето зад волана, а инъче с руската поговорка съм много съгласна !

Коментар

mims написа:
                              Конете не ме интересуват - важно е магарето зад волана, а инъче с руската поговорка съм много съгласна !
                              Знаеш ли защо АЗ не си правя разни визуални тунинги по колата? Щото АЗ я карам и съм вътре в нея - т.е. не я виждам. А ако ще правя нещо - то е щото на мен ми харесва, а не да впечатля някой. За това гледам колата ВИНАГИ да ми е чиста и прегледна вътре, а за отвънка - който не я харесва - да я прави както му кефне.
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Абсолютно ! На мен нещо като си ми харесва и 100 човека да кажат, че не е хубаво - не ме е грижа.За бронята- и аз самата имах колебания, че ще стане леко кичозно (да не използвам други думи ), но не исках да го показвам, защото знаех, че никой няма да подкрепи идеята и няма да му се занимава да даде мнение.Вече имам що годе ясна идея, стискайте палци да не измисля друго, щото на Пунтичко от мислене и чудене само едни ангелски очички му сложих

Коментар

Working...
                                X