Колеги здравейте Как мислите възможно ли е да си сложа предна броня от по-новата А3 - тази с голяма решетка ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предна броня за АудиЛината ми
Collapse
X
-
калници,фарове,пр.капак-всичко е различно,а предполагам и захващането на новата броня и маска имат разлика.ако режеш бронята само,по скоро ще стане грозновидях такова правено в Гърция преди 10-на дни и беше ужасно/...................синичкото е добро,само цената на бронята да не те спънеНе е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Коментар
-
tomsan написа:Що не почнеш да я караш тая кола и да не се занимаваш с глупости :D.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
rotdot
muns61 написа:От всички А-тройки най-харесвам семплото излъчване на първата. Тези с големите решетки ми мязат на фолкпевици със силиконови цици и джуки!Въпрос на вкус, все пак...
Коментар
-
mims написа:tomsan написа:Що не почнеш да я караш тая кола и да не се занимаваш с глупости :D.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
muns61 написа:От всички А-тройки най-харесвам семплото излъчване на първата. Тези с големите решетки ми мязат на фолкпевици със силиконови цици и джуки!Въпрос на вкус, все пак...
Коментар
-
VIN написа:Нещо ТАКОВА ли искаш? Според мен не си струва. В Пловдив има доста тунунг фирми ако ти се дават пари отиваш и взимаш :DPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар